Kopiera länk

Installerat och klart

Behöver du installera en ny kökskran? Eller kanske en ny WC-stol? Med vår tjänst installerat & klart erbjuder vi en komplett lösning där allt ingår till ett fast pris. Vi tar hand om all rådgivning, frakt, byte och installation, samt bortforsling av din gamla utrustning. Boka en tid som passar dig, luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet!

Vad inkluderar installerat & klart?

 


Fast pris med full kontroll

Vi förstår vikten av att ha kontroll över din budget. Med vårt fasta pris slipper du oväntade kostnader. Du betalar ett fast belopp från början och vet exakt vad du får.


Professionell installation

Våra kunniga tekniker hanterar hela processen, från att ta bort den gamla utrustningen till att installera den nya – du kan lita på att jobbet blir gjort korrekt och effektivt.


Frakt inkluderad

Slipp krånglet med transport. Vi inkluderar frakten av din nya utrustning så att den kommer direkt till din dörr.


Bortforsling av gamla produkter

Vi ansvarar för att avyttra dina gamla produkter på ett miljövänligt sätt. Du behöver inte fundera på hur du ska bli av med dem – vi tar hand om det åt dig.

Varför välja installerat & klart?

 

  • Tidsbesparing: Genom att välja installerat & klart sparar du värdefull tid. Du slipper oroa dig över detaljerna och kan fokusera på annat medan vi tar hand om allt från transport till installation.
  • Trygghet: Våra erfarna och certifierade montörer garanterar att installationen utförs korrekt och enligt alla gällande normer, vilket ger dig trygghet och pålitlighet.
  • Miljöhänsyn: Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att ansvara för korrekt återvinning av gamla produkter.
  • Bekvämlighet: Installerat & klart är det perfekta alternativet för dig som vill ha en problemfri upplevelse från början till slut.

Boka din installation idag!

Kontakta oss idag eller boka din produkt och installation direkt i vår webbshop och njut av fördelarna med att ha ett uppgraderat VVS-system utan bekymmer.