Kopiera länk

Entreprenad

Inom entreprenad erbjuder vi kompletta lösningar för nyinstallationer, renoveringar och service, med fokus på att leverera överlägsen kvalitet och effektivitet. Våra certifierade montörer garanterar att dina VVS-system alltid fungerar optimalt. Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt och få en kostnadsfri offert.

Entreprenadtjänster inom VVS

På Thenanders Rör erbjuder vi kompletta entreprenadtjänster inom VVS som säkerställer att dina installationer och system fungerar optimalt. Med vårt erfarna team och vår höga standard på arbete kan du lita på att vi levererar kvalitet och precision i varje projekt.

Våra entreprenadtjänster inkluderar bland annat:

 


Nyinstallationer

Vi hanterar hela processen från planering till färdigställande av VVS-system i nybyggnationer. Oavsett om det gäller bostäder, kommersiella fastigheter eller industribyggnader, garanterar vi pålitliga och effektiva lösningar.


Renoveringar och uppgraderingar

Om dina nuvarande VVS-system behöver uppgraderas eller renoveras, är vi här för att hjälpa till. Vi erbjuder modernisering av gamla system för att förbättra effektivitet och prestanda.


Service och underhåll

Regelbundet underhåll är avgörande för att undvika driftstopp och kostsamma reparationer. Våra serviceavtal är skräddarsydda för att hålla dina system i toppskick.  

Varför Välja Oss?

Med många år i branschen har vi den kompetens som krävs för att hantera alla typer av VVS-projekt. Våra montörer är certifierade och följer de senaste branschstandarderna för att garantera högsta kvalitet, vilket skapar en trygghet för er som kund. Vi är också en del av Comfort-kedjan, en av Sveriges största installationskedjor. Vi sätter alltid våra kunders behov i första rummet och strävar efter att överträffa förväntningarna. Vi arbetar även med miljövänliga material och metoder för att minimera vår påverkan på miljön.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa VVS-projekt och få en kostnadsfri offert. Med Thenanders Rör kan du vara säker på att ditt projekt är i trygga händer.