Kopiera länk

Om oss

Om Djupedals Rör AB

Djupedals Rör grundades 2007 som en enskild firma av Karl-Johan Kjellner. År 2016 ombildades företaget till Djupedals Rör Aktiebolag, vilket markerade början på en ny era av tillväxt och professionalisering. Ett betydande steg togs 2020 då vi förvärvade Rörledningsfirma B. Erlandsson AB i Vänersborg, vilket stärkte vår position och utökade vår kompetens inom branschen. Läs mer om förvärvet här.

Idag har våra företag sammanlagt cirka 50 medarbetare fördelade på fyra strategiska orter: Vårgårda, Alingsås, Kvänum och Vänersborg. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder två Comfort-butiker, belägna på Mejerigatan 6 i Alingsås och på Lindbladsvägen 6A i Vårgårda. I dessa butiker finner du inte bara inspiration för ditt nya badrum utan även kvalificerad rådgivning och omfattande service.

Vårt nya huvudkontor på Lindbladsvägen 6A i Vårgårda är navet för vår verksamhet. Vi riktar oss både till privatpersoner och företag med ett brett utbud av tjänster inom VVS, industri, service och entreprenader. Vår expertis omfattar nyinstallationer, fjärrvärme, kyla och ånga, vilket gör oss till en komplett partner för alla dina behov inom dessa områden.

Skärmavbild 2024-06-27 kl. 15.15.38.jpg