Kopiera länk

Djupedals Gruppen förvärvar Rörledningsfirma B. Erlandsson AB

erlandssons.jpg

 

Rörledningsfrma B. Erlandsson Aktiebolag har funnits i Vänersborg sedan 1934 och har senast drivits av Jörgen och Lars-Erik Svanström. Vid årsskiftet kontaktade de Karl-Johan Kjellner och nu står det klart att bolaget förvärvas av Djupedals-ägaren.

– Vi har under flera år känt att vi haft behov av en förändring. Eftersom vi inte har någon naturlig efterträdare är det här en bra lösning för oss. Nu kan både jag och Lars-Erik fokusera på det operativa arbetet och samtidigt får vi mer muskler tillsammans med Djupedals Rör, säger Jörgen Svanström.

– Under en tid har vi sett över möjligheten att expandera i området kring Vänersborg och när den här möjligheten dök upp passade det oss väldigt bra. Erlandsson är ett anrikt bolag och ger oss möjlighet att ta marknadsandelar, säger den nye ägaren Karl-Johan Kjellner. Bolaget kommer att fortsätta att drivas under namnet Rörledningsfrma B.Erlandsson Aktiebolag och svågrarna Svanström kommer att fortsätta att driva det dagliga arbetet.

– Jag kommer kliva in som ny VD men i övrigt kommer affärerna fortsätta drivas som tidigare och både Jörgen och Lars-Erik kommer vara kvar, förmodligen ända fram till pension, säger Karl-Johan Kjellner.

Klicka här för att komma till Rörledningsfirma B. Erlandsson AB