Kopiera länk

Brf Vyn Bergdalen

BRF. VYN – BERGDALEN

Brf. Vyn ligger på Bergdalen i Borås och är ett flerbostadshus som innefattar 43 bostadsrätter. Lägenheterna är välplanerade med mycket ljus, generösa balkonger och har ett fokus på hög standard samt bekvämlighet. Under huset finns det ett parkeringsgarage som ger de boende möjlighet till egen parkering.

M-Elinstallation har hjälpt till med en total elinstallation. De boende har även haft möjlighet att beställa olika typer av tillval till sina bostäder. Det har exempelvis varit allt från extra dimmers och spottar till garderobsbelysning. I parkeringsgaraget har vi stått för installation av belysning, elbilsladdare samt nödbelysning. 

– Den stora utmaningen med det här projektet har varit väderförhållandena. Under vintern har det varit mycket snö och kyla vilket innebar att många arbetsdagar började med hetvattentvätt för att blåsa av snön och isen på morgonen. Men våra montörer har gjort ett utmärkt arbete trots stor tidspress, berättar Klas Mellberg, Projektansvarig.

Samarbetet med Serneke har som vanligt fungerat väldigt bra och vi är nöjda med slutresultatet. Det är ett fantastiskt läge med fin utsikt från lägenheterna och vi är övertygade om att de boende kommer att stortrivas.

 

BESTÄLLARE: CERNERA FASTIGHETER

ENTREPRENADFORM: TOTALENTREPRENAD

TOTALENTREPRENÖR: SERNEKE AB

UNDERENTREPRENÖR: M-ELINSTALLATION AB

BYGGSTART: SOMMAREN 2019

FÄRDIGT: VÅREN 2021 vyn-bergdalen-boras-1.jpg