Kopiera länk

Om Bredin & Co

Välkommen till Bredin & Co i Kinna– ett företag som förstår vikten av seriösa hantverkare, trygghet och nöjda kunder. Från elinstallation och VVS till värmepumpar och mycket mer.

År 1935 utförde vi på Bredin & Co vårt första uppdrag i Kinna landskommun. Vi har nu hjälpt fastighetsägare, privatpersoner och företag i Marks kommun med omnejd i snart ett århundrade. Det är ingen tillfällighet att vi finns kvar. Vi tror på värden som seriöst hantverk, pålitlighet och nöjda kunder. Vår framgång bygger på en stark grund av dedikation till våra kunders behov och en strävan efter att överträffa förväntningar.

Sedan starten 1935 har vår verksamhet utvecklats något enormt, från att endast utföra rörinstallationer till allt inom fastighet. Idag hjälper vi dig med allt som har med din fastighet att göra. Vi har hantverkarna, produkterna, erfarenheten och kompetensen – allt för att du som kund skall känna dig trygg och bli riktigt nöjd med vårt arbete. Vare sig det handlar om renoveringar, underhåll, energieffektivitet eller andra fastighetsrelaterade ärenden, har vi skräddarsydda lösningar för att möta varje kunds unika behov.

Vår historia

1935 - tog Bredin & Co form och grundades av Anders Bredin.

1968 - blev installation av värmepumpar en ny tjänst i verksamheten.

1975 - byggdes fastigheten som Bredin & Co använder än idag på Muraregatan 1 i Kinna.

1977 - är året då Bredin & Co blev en Comfort-butik.

1992 - är året då Bredin & Co blev en Electrolux Home-butik.

2004 - skedde en utbyggnad av fastigheten.

2008 - skedde en ombyggnad av butiksdelen.

2009 - förvärvades Bredin & Co av Tom Månsson och Klas Mellberg, under samma period blir Elinstallationer en ny tjänst i verksamheten.

2011 - konceptet med Färdiga badrum växer in i företaget.

2015 - butiken byggs om med en shop in shop lösning för Electrolux home.

2018 - Elverksamheten flyttas från moderbolaget till ett separat bolag M-Elinstallation AB, Moderbolaget M-Gruppen i Väst AB blir ett renodlat ägarbolag.

2018 - Separat Kylbolag M-Energicenter i Mark AB startas av Moderbolaget M-Gruppen I Väst AB.

2019 - Fastigheten i Kinna förses med 200 st solpaneler för att bli mer energineutral, Beräknad produktion ca 45 000 kwh.

2019 - Fristående Konsultbolag för elkonstruktion med namnet Teknikcon i Väst AB startas av Moderbolaget M-Gruppen i Väst AB.

Bredin & Co