Se ditt lokala utbud

Broen

BROEN är känt för sin ledande roll inom lösningar av intelligenta flöden. Vi erbjuder ett brett sortiment av rörsystem, kopplingar och ventiler i olika material och med olika kopplingsmetoder.

I mer än 70 år har BROEN varit marknadsledare i utveckling och produktion av ventiler till bostäder, affärs-, kontors- och industrifastigheter samt industriella installationer. I BROEN strävar vi mot att tillföra värden i våra lösningar genom att förenkla komplexa system och installationskrav och byta ut dessa mot beprövade effektiva lösningar sammansatta av komponenter från systerföretag i Aalberts Industries, vilket BROEN är en del av. Det betyder att vi kan erbjuda kompletta systemlösningar beroende på vilka material, vilken teknik eller vilken installationstyp som är aktuell i projektet. Vi tror på värdet av en tät kunddialog där vi tillsammans med våra kunder skapar framtidens systemlösningar.

Information, utbildning och rådgivning kring val av system ges löpande längs med hela projektet. Vi stärker vara kunders konkurrenskraft genom att konstant utveckla och förfina vårt produktutbud och strävar efter att leverera framtidens lösning genom att fokusera var produktutveckling på smartare lösningar med högsta kvalitet. BROEN har huvudkontor i Assens, DK och har ca 600 medarbetare fördelat på tre kontinenter, men alla förbundna i samma Värdegrund. Läs mer om BROEN på www.broen.se

Visa mer

Filtrera

0 produkter

Namn A-Ö

Filtrera och sortera

Filtrera

Sortera efter