Vent projekt Stockholm

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom ventilation. Vi är en del av Comfort

sda

Inomhusklimatet

Våra tjänster

Inomhusklimatet på våra arbetsplatser och i andra offentliga lokaler är det inte många som tänker på men det har stor betydelse för hur vi mår. 
Ren och frisk luft och en rätt tempererad lokal med bra luftgenomströmning höjer inte bara prestationsförmågan utan skapar även en trivsam miljö med hög livskvalitet. Vi utför alla typer av entreprenader inom ombyggnad och nyproduktion, även service och underhåll med bland annat OVK-åtgärder. Till största delen utför vi uppdrag i kommersiella och offentliga lokaler. VENT projekt AB är ett fullserviceföretag inom luftbehandling och specialist på att skapa ett inomhusklimat som uppfyller högt ställda krav. Affärsfilosofin bygger på att vi helst tar ansvaret för en helhetslösning av Ditt inomhusklimat. Vår breda branscherfarenhet, i kombination med ett stort personligt engagemang, bidrar till att vi kan bygga långsiktiga relationer med Dig.

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: