Se ditt lokala utbud

Vent projekt Stockholm

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom ventilation. Vi är en del av Comfort

sda

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden.

Tips & råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Eleganta väggnära golvbrunnar lyfter badrumsupplevelsen

Tidigare sågs golvbrunnen mest som en ren nödvändighet; nu har den fått plats som en del av inredningen. Höj standarden på badrummet med en designgolvbrunn från leverantören Purus.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Trendspaning: Tre säkra kort för morgondagens badrumsinredning från Cersaie 2023

I år firade den erkända mässan med fokus på kakel och badrumsinteriör i italienska Bologna 40 år. Vi bad Niklas Jönsson från Purus exportteam, med bred erfarenhet av att hjälpa europeiska badrumsbyggare hitta rätt VVS-systemlösningar, att summera intrycken efter sitt besök på Cersaie.

Privat
Reportage & guider
Tips & Råd

Hantering av översvämningar

Just nu är översvämningar vanliga runt om i Sverige. Och den nuvarande situationen med de extra vattenmängderna innebär att många bostads- och stugägare måste förbereda sig för en betydande ökad risk för vattenskador, som i många fall skulle kunna minimeras genom snabba åtgärder.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Privat
Tips & Råd

Varför välja en väggnära golvbrunn?

Behöver du bry dig om avloppet? En golvbrunn kan absolut lyfta din framtida badrumsupplevelse. Här förklarar vi närmre!

Inomhusklimatet

Våra tjänster

Inomhusklimatet på våra arbetsplatser och i andra offentliga lokaler är det inte många som tänker på men det har stor betydelse för hur vi mår. 
Ren och frisk luft och en rätt tempererad lokal med bra luftgenomströmning höjer inte bara prestationsförmågan utan skapar även en trivsam miljö med hög livskvalitet. Vi utför alla typer av entreprenader inom ombyggnad och nyproduktion, även service och underhåll med bland annat OVK-åtgärder. Till största delen utför vi uppdrag i kommersiella och offentliga lokaler. VENT projekt AB är ett fullserviceföretag inom luftbehandling och specialist på att skapa ett inomhusklimat som uppfyller högt ställda krav. Affärsfilosofin bygger på att vi helst tar ansvaret för en helhetslösning av Ditt inomhusklimat. Vår breda branscherfarenhet, i kombination med ett stort personligt engagemang, bidrar till att vi kan bygga långsiktiga relationer med Dig.

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: