Se ditt lokala utbud

Entreprenad & underentreprenad

Det är tryggt att anlita oss. Vi har erfarenhet från nyproduktion samt service och underhåll.

Erbjudande inom entreprenad

Industri

Våra medlemsbolag har lång erfarenhet från stora projekt över hela landet. Våra uppdrag omfattar allt från projekt inom livsmedelsindustrin till tung tillverkningsindustri.​

Bostäder

Comfort har genom åren gjort VVS-installationer i mängder av lägenheter över hela Sverige. Våra uppdrag spänner mellan renoveringar och nybyggen som genomförs som utförandeentreprenader eller totalentreprenader.

Skolor

Under de senaste åren har vi varit med och byggt flertalet skolor – både som underentreprenör och totalentreprenör.

Kommersiella lokaler

Våra medlemsföretag har varit involverade i många ny- och ombyggnationer av kommersiella lokaler såsom gallerior, handelshus och stormarknader runt om i landet.

Hotell

Det krävs kunskap när gamla byggnader ska anpassas och byggas om till modern standard. På Comfort är vi ständigt uppdaterade men har också lång erfarenhet av att omvandla gammalt till nytt.

Kultur och arena

Vi har en gedigen erfarenhet av att göra VVS-installationer vid nybyggnationer och ombyggnationer av idrottshallar, kultur-lokaler och offentlig miljö.

Entreprenad · Industrilokaler

63 500 kvadratmeter centrallager

In Norrköping, one of our Comfort members has helped Rusta logistic in the construction of their central warehouse. The work went out on designing and producing all pipe installations.

icon

Certifierade montörer

Alla våra montörer är utbildade i Säker Vatten - ett regelverk framtaget av VVS-branschens aktörer för att säkerställa kvaliteten av både produkter och fackmässigt utförande.

icon

Comfort Ledningssystem

Vårt ledningssystem innebär att vi i varje projekt kan hålla jämn och hög kvalitet från start till godkänd slutbesikting.

icon

Service från Ystad till Gällivare

Comfort-kedjan består av lokala entreprenörer och över 1 800 certifierade montörer på 155 orter. Oavsett var du befinner dig finns vi nära.

Hitta till oss

Våra medlemsbolag finns från Ystad till Gällivare, hitta din närmaste partner.

Förslag:

Kontakt

Loading...