Kopiera länk

Projekt-/arbetsledare

Nu söker vi en engagerad och driven projekt-/arbetsledare till vår plåt och ventilationsavdelning.

Om företaget

Ternstedt Invent AB startade i sin nuvarande form 2001 genom en sammanslagning av två tidigare familjeföretag med långvarig historia bakom sig. Idag är vi drygt 160 medarbetare med en omsättning på ca 325msek, och vi har utvidgat vår verksamhet både tjänstemässigt och geografiskt. Företaget har successivt vuxit under åren och kompletterat dess ursprung av affärsområden och erbjuder numera tjänster och helhetslösningar inom VS, ventilation, plåt, kyla, el samt larm & säkerhet. Förutom huvudkontoret i Linköping finns filialer i Kinda, Västervik, Åtvidaberg och Örebro.

Om tjänsten

Ternstedt Invent söker nu en engagerad och erfaren Projekt-/arbetsledare till vår Plåt- och Ventilationsavdelning i Syd, med placeringsort Åtvidaberg. Övriga orter som ingår i Syd är Kisa och Västervik. I denna nyckelroll kommer du att ansvara för den dagliga driften och ledningen av projekt för Plåt- och ventilationsavdelningen i hela Syd. Avdelningen består idag av 11 medarbetare.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Planering och styrning: Du kommer att ha övergripande ansvar för att planera, styra och följa upp produktionen, säkerställa att den överensstämmer med uppsatta mål och kvalitetsstandarder.
  • Tekniskt och ekonomiskt genomförande: Du spelar en aktiv roll i projektens tekniska och ekonomiska genomförande, säkerställer effektiv resursanvändning och övervakar projektens framsteg.
  • Kundbearbetning: Genom aktiv kommunikation och samarbete med kunder säkerställer du att deras behov och förväntningar uppfylls, och du strävar kontinuerligt efter att skapa långsiktiga relationer.
  • Ekonomiskt ansvar: Du har ekonomiskt ansvar för projekten och bidrar till att säkerställa lönsamhet genom kostnadskontroll och effektiv resurshantering.
  • Utvecklande och positiv miljö: Du främjar en positiv arbetsmiljö och stöttar teamets utveckling genom att vara en inspirerande ledare och mentor.

Vem vi söker

Du som är en strategisk planerare med förmåga att fatta beslut och lösa problem effektivt. Din förmåga att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder är avgörande för din framgång i rollen. Det är meriterande om du har erfarenhet av Projekt- och arbetsledning inom plåt- och ventilationsbranschen. Men oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen, engagerad och strukturerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet.

Om du är redo att ta på dig en nyckelroll där du kan påverka och driva framgångsrika projekt i en dynamisk och positiv arbetsmiljö, ser vi fram emot din ansökan. Ansökningar behandlas löpande, och vi ser fram emot att välkomna en passionerad Projekt-/arbetsledare till vårt team.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till:

liselotte.roos@ternstedtinvent.se

Sista ansökningsdag är 2024-01-10, men vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Har du frågor angående tjänsten, är du välkommen att maila eller kontakta vår vice VD, Peter Markovic:

peter.markovic@ternstedtinvent.se, tel: 072-320 32 54