Kopiera länk

Om oss

Vi på Swerör hjälper dig med allt inom VVS, ventilation och kyla. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens inom projektledning är vi din trygga partner. Vi arbetar med både total- och utförandeentreprenader. Alla våra montörer innehar Säker Vatten och Heta Arbeten certifikat samt svetslicenser.

Vårt främsta mål är att alla aktörer inom våra projekt ska känna sig nöjda. Vi månar om alla våra projekt där vi ser till helheten av hela byggprojektet. Vi arbetar efter orden Pålästa, Intresserade och Engagerade, oavsett projektets storlek. Genom att ha tydliga projektgenomgångar med projektets lagbas där vi går igenom checklista med projektets alla handlingar och förutsättningar.

Tveka inte att ta kontakt med oss, så hjälper vi dig.

Vår historia

2003 Swerör grundas av Jonas Borg.

2005 Bolaget växer och börjar utföra fler omfattande projekt både inom bostadssektorn och den offentliga sektorn. Det var vid den här tiden som ledorden Pålitliga, Intresserade och Engagerade (PIE) började användas. Ord som gäller än idag.

2006 – 2007 Listan med nöjda kunder blir längre och längre. Kunderna har insett Swerörs kompetenser och större och mer komplexa jobb börjar utföras.

2012 Vårt första ramavtal tecknas, med JMAB i region väst. Avtalet har förnyats fyra gånger sedan dess.

2018 DC RÖR AB förvärvas och kompetenskapitalet växer betydligt.

2020 Rörtech förvärvas, och kunskapskapitalet växer ytterligare.

2021 Swerör förvärvas av Vestum AB, noterat på Nasdaq Stockholm Main Market. Med en stark ägare i ryggen och ett stort stöd från styrelsenivå fortsätter vi vår positiva tillväxtresa.

shutterstock_2321540099.jpg