Kopiera länk

Om oss

Om Rörledningsfirma B. Erlandsson

Vår historia

Rörledningsfirma B. Erlandsson AB, grundad 1933 av Bertil Erlandsson, är en ledande aktör inom VVS-branschen. Med en lång historia av kvalitet och expertis har vi utvecklats och anpassat oss till marknadens behov. Under 1960-talet tog sonen Kurt Erlandsson över, och på 70-talet anslöt sig bröderna Åke och Olle Svanström som delägare. 2012 blev Jörgen och Lasse Svanström ensamma ägare.

Den 30 april 2020 blev vi en del av Djupedals Gruppen AB, som även äger Djupedals Rör AB, under ledning av Karl-Johan Kjellner. Tillsammans har vi cirka 50 medarbetare fördelade på våra filialer i Vänersborg, Vårgårda, Alingsås och Kvänum. Här kan du läsa mer om uppköpet.  

Våra tjänster

Vi erbjuder ett omfattande utbud av VVS-tjänster för både privatpersoner och företag, inklusive:  

  • Industritjänster och entreprenader
  • VVS-installationer och service
  • Nyinstallationer av fjärrvärme, kyla och ånga

Besök vår butik

I vår butik hittar du allt du behöver för att förvandla ditt badrum. Vi erbjuder inspiration, professionell rådgivning och högkvalitativa produkter som hjälper dig att skapa ditt drömbadrum.

Med över 80 års erfarenhet inom VVS-branschen levererar vi tjänster av högsta kvalitet. Vi täcker alla dina VVS-behov, från installation och underhåll till specialiserade lösningar. Vårt kundfokus innebär att vi alltid sätter våra kunder i första rummet och erbjuder skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag. Vår butik är dessutom en källa till inspiration och professionell hjälp för ditt nästa badrumsprojekt.

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med dina VVS-behov!

 

 

 

 

 

rorledningsforma b erlandsson.jpg