Kopiera länk

Jobba hos oss

Vi söker dig som är utbildad VVS-montör.

Är du en erfaren VVS-montör som söker nya utmaningar? Djupedals Rör, en ledande VVS-firma och stolt medlem av Comfortkedjan, söker nu en skicklig och driven VVS-montör att stärka vårt team.

Arbetsuppgifter

 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara service och installationer hos privatpersoner, bostadsbolag, byggföretag och industri. Du kommer att arbeta med en mängd olika VVS-projekt, vilket ger dig möjlighet att använda och utveckla din expertis inom olika områden.  

Vem är du?

 

Egenskaper som vi värdesätter är att du är social, duktig på att kommunicera samt serviceinriktad. Du tar tag i problem och är duktig på att lösa dem samtidigt som du är noggrann i ditt sätt att arbeta. Du som söker ska kunna ta ansvar och jobba självständigt. Vi söker en lagspelare som också trivs med att arbeta självständigt och kan ta initiativ när det behövs.  

Utbildning

 

  • Du bör ha certifikat som VVS-montör
  • Svetslicens och kylcertifikat är meriterande
  • B-körkort är ett krav

 

Varför jobba på Djupedals Rör?

 

Att arbeta hos oss innebär att bli en del av ett erfaret och dedikerat team. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning, möjlighet till karriärutveckling och en stimulerande arbetsmiljö. Som medlem av Comfortkedjan har vi tillgång till de bästa produkterna och tekniken i branschen. Om du vill vara en del av en trygg och framåtsträvande arbetsplats, är Djupedals Rör rätt val för dig!  

 

Vid eventuella frågor kontakta

 

Kvänum: Daniel Lund, 073-085 57 20, daniel.lund@djupedalsror.se

Vårgårda: Karl-Johan Kjellner, 070–693 86 59, karl-johan.kjellner@djupedalsror.se

Alingsås: Johannes Hessel, johannes.hessel@djupedalsror.se

 

Ansökan skickas till Djupedals Rör AB, Lindbladsvägen 6A 447 37 Vårgårda, alternativt till karl-johan.kjellner@djupedalsror.se