Kopiera länk

Serviceavtal

Din värmepump har förutsättningar att hålla i flera decennier, men precis som all avancerad teknik behöver den underhållas. Med ett serviceavtal ger du din värmepump de bästa tänkbara förutsättningar att fungerar effektivt dag efter dag, år efter år.

Fördelar med serviceavtal

Att ta väl hand om din värmepump är en investering som kommer att betala sig mångfaldigt, både i komfort och i kostnadsbesparingar. Nedan går vi över några fördelar som du kommer att uppleva när du väljer att investera i vårt omfattande serviceavtal.

 

  • Förlängd livslängd på din värmepump Genom regelbunden service och underhåll säkerställer vi att din värmepump fortsätter att fungera effektivt och pålitligt, vilket förlänger dess livslängd. Detta säkerställer också att du kan njuta av en behaglig inomhusmiljö oavsett väder.
  • Garanterad värme inom 24 timmar Vi förstår vikten av en varm och bekväm bostad, särskilt under de kallare månaderna. Med vårt serviceavtal garanterar vi att återställa värmen i ditt hem inom 24 timmar, så att du kan fortsätta att njuta av den komfort du är van vid utan avbrott.
  • Minimerad risk för oväntade fel och driftsstopp Regelbundna servicebesök hjälper till att identifiera och åtgärda potentiella problem innan de blir allvarliga, vilket minimerar risken för oväntade fel och driftsstopp. Detta hjälper dig att undvika obehagliga överraskningar och håller din värmepump i toppform.
  • Bekymmersfri service - Vi sköter allt Vi tar hand om allt och informerar dig när det är dags för service. Vår strävan är att göra underhållsprocessen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig, så att du kan fokusera på det som är viktigt i ditt liv.
  • Spara pengar med 20 % rabatt på utbytta delar När delar behöver bytas ut i din värmepump, erbjuder vi 20 % rabatt. Detta är en del av vårt åtagande att erbjuda värde och ekonomiska lösningar till våra kunder.
  • Detaljerat serviceprotokoll efter varje besök Efter varje servicebesök lämnar vi ett utförligt serviceprotokoll. Detta dokument ger en översikt över de tjänster som utförts och tillståndet av din värmepump, vilket bidrar till en ökad förståelse och transparens.
  • Möjlighet till fjärrövervakning för ökad trygghet Vi erbjuder möjligheten till fjärrövervakning av din värmepump, en modern lösning som möjliggör realtidsövervakning och diagnostik på distans, vilket ytterligare förbättrar vårt underhåll och din trygghet.

 

Genom att säkerställa att din värmepump får den omsorg och expertis den förtjänar, kan du njuta av en varmare, bekvämare och mer energieffektiv bostad. Vårt mål är att erbjuda en service som överträffar förväntningar och bidrar till en förbättrad livskvalitet för dig och din familj.

Värmepump Thermia.jpeg  

Kontakta oss

Är du intresserad av ett serviceavtal, tveka inte att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om hur det fungerar och svarar på dina frågor. Vi har lång erfarenhet inom branschen med certifierade montörer, så hos oss är du i trygga händer.