Kopiera länk

Färdigt badrum

Dags att renovera badrummet? Vi hjälper dig hela vägen.

Renovering av badrum

Vi på Bredin & Co i Kinna tar hand om hela din badrumsrenovering, från första idé till verklighet. Ett funktionellt badrum med noggrant utvalda möbler skapar en behaglig miljö där familjemedlemmar kan utföra sina dagliga rutiner. När badrummet ska renoveras har vi våra unika preferenser om vilka färger och mönster som ska kombineras för att skapa det perfekta utrymmet för toalett, dusch, badkar och handfat. Vid tillfällen då denna plats ska förnyas agerar Bredin & Co som din helhetsleverantör och ser till att ditt badrum blir installerat och klart. Med oss kan du känna dig trygg, från början till slut.

Vid en badrumsrenovering är det många moment som behöver genomgå ett grundligt arbete och vi finns här för att effektivisera processen. I samband med köpet av ditt nya badrum får du som privatperson en personlig kontaktperson som verkar som en samordnare under hela renoveringen. Detta upplevs för många som en stor fördel eftersom du som kund slipper koordinera arbetet på egen hand. Våra badrumsmöbler finns tillgängliga i en mängd olika storlekar och är tillverkade av slitstarka material från kvalitativa varumärken. Dessutom hittar du ett brett utbud av stilrena kakel- och klinkerplattor för alla smaker.

Färdigt badrum Bredin & Co.png Med vår tjänst "Färdigt Badrum" tar vi hand om hela processen för totalrenovering av ditt badrum, från koncept till förverkligande. Genom ett personligt hembesök går vi igenom dina önskemål och möjligheter. Därefter presenterar vi en kostnadsfri offert, komplett med en 3D-visualisering av det framtida badrummet. Vi följer sedan en fast tidplan för installationen och tar hand om alla detaljer åt dig. Genom samarbete med högkvalitativa leverantörer och tillhandahållande av schyssta garantier för produkterna säkerställer vi din trygghet genom hela renoveringsprocessen.

Processen med "Färdigt Badrum" sammanfattas enligt följande steg:

  1. Dröm och planera: Vi diskuterar dina önskemål och möjligheter vid ett hembesök.
  2. Visualisera: Vi presenterar en kostnadsfri offert inklusive en 3D-visualisering av det nya badrummet.
  3. Fast pris och tidplan: Vi följer en fast tidplan för installationen och erbjuder ett fast pris för hela projektet.
  4. Installation: Vi tar hand om hela installationsprocessen och ser till att ditt badrum blir färdigt enligt plan.
  5. Garantier och kontroll: Vi samarbetar med kvalitetsleverantörer och erbjuder schyssta garantier för produkterna, vilket ger dig säkerhet och trygghet.
  6. Trygghetsgaranti: Genom hela renoveringsprocessen strävar vi efter att ge dig en känsla av trygghet och nöjdhet med vårt arbete.

Certifierade montörer

Bredin & Co är stolta över att vara certifierade enligt GVK och följer strikta riktlinjer för Säker Vatten i vårt arbete. Denna certifiering innebär att vi har rätt behörighet och kompetens för att utföra heltäckande arbeten med hänsyn till miljön. På så sätt kan du som kund känna dig trygg i att arbetet utförs korrekt enligt branschens regelverk.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Kontakta oss om du har frågor rörande tjänsten eller vill ha en offert. Bredin & Co har också en butik som du är varmt välkommen att besöka för inspiration eller om du vill ta hjälp av vår personal.

Färdigt badrum Bredin & Co 2.png