Se ditt lokala utbud

K-B Rör AB

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.

Våra tjänster

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden.

Tips & råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Eleganta väggnära golvbrunnar lyfter badrumsupplevelsen

Tidigare sågs golvbrunnen mest som en ren nödvändighet; nu har den fått plats som en del av inredningen. Höj standarden på badrummet med en designgolvbrunn från leverantören Purus.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Trendspaning: Tre säkra kort för morgondagens badrumsinredning från Cersaie 2023

I år firade den erkända mässan med fokus på kakel och badrumsinteriör i italienska Bologna 40 år. Vi bad Niklas Jönsson från Purus exportteam, med bred erfarenhet av att hjälpa europeiska badrumsbyggare hitta rätt VVS-systemlösningar, att summera intrycken efter sitt besök på Cersaie.

Privat
Reportage & guider
Tips & Råd

Hantering av översvämningar

Just nu är översvämningar vanliga runt om i Sverige. Och den nuvarande situationen med de extra vattenmängderna innebär att många bostads- och stugägare måste förbereda sig för en betydande ökad risk för vattenskador, som i många fall skulle kunna minimeras genom snabba åtgärder.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Privat
Tips & Råd

Varför välja en väggnära golvbrunn?

Behöver du bry dig om avloppet? En golvbrunn kan absolut lyfta din framtida badrumsupplevelse. Här förklarar vi närmre!

Privat
Inspiration & trender

Luktfri med egen app: Här är toaletten du inte trodde fanns

Den är luktfri, rengör med kroppstempererat vatten och smekande varmluft, har sitsvärme – och du kan planera ditt toabesök via en app. Är framtidens toalett redan här?

Om oss

För över femtio år sedan bestämde sig bröderna Karl-Axel och Börje Karlsson för att ta över faderns lilla men välmående rörmokeriföretag i Bräcke smedja. De hade fötts in i verksamheten, kunde den utan och innan, och hade i många år hjälpt pappan med att ”kröka rör” och med VVS-installationer av olika slag. Kunskapen fanns, och traktens befolkning visste att om några kunde så var det bröderna på K-B Rör. Byggboomen under 70-talet hjälpte företaget att växa. Så 1977 var lokalerna i Grönnäs alltför trånga. Det blev flytt till Alafors och där finns företaget kvar än i dag, på samma plats men efterhand i om- och tillbyggda lokaler. Samma år, 1977, anslöts K-B Rör AB till Comfort-kedjan vilket gav, och alltjämt ger, sortiments- och inköpsfördelar till alla kunder, samtidigt var det dags att inviga butiken och sedan rullade det på fram till 1982 då Lars Miles övertog Karl-Axels del i företaget. 1998 ombildades företaget och ”Kålle”, som han kallas av alla, blev delägare tillsammans med Lars Miles. 2011 tog Jerry efter åtta år som anställd steget att bli delägare

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: