Kopiera länk

El-installation

Är er verksamhet i behov av el-installationer? Vi har erfarna elektriker och projektledare som hjälper till hela vägen. Allt ifrån mindre servicejobb till stora projekt.

Professionella el-installationer för företag

När er verksamhet behöver pålitliga och professionella el-installationer, kan ni lita på oss. Ternstedt Invent har en stor grupp erfarna elektriker som är utspridda över Östergötland och Småland, redo att leverera skräddarsydda lösningar för alla era behov. Vårt team är redo att hantera allt från små servicejobb till större projekt med samma engagemang och expertis.

Våra kompetenta och certifierade elektriker är specialiserade på att utföra en mängd olika tjänster, inklusive reparationer, underhåll och nyinstallationer. Oavsett om det rör sig om enkla åtgärder som att byta eluttag eller mer komplexa projekt som att dra ny el i fastigheter, är vi utrustade med kunskapen och resurserna för att få jobbet gjort effektivt och korrekt.

Energieffektivisering

Vi förstår att energieffektivisering är en viktig faktor för många företag. Därför kan vi hjälpa er med projekt som inkluderar installation av solceller för att minska er energiförbrukning och kostnader. Dessutom erbjuder vi laddboxinstallationer för elbilar för att göra er verksamhet mer miljövänlig och hållbar.

Konsultation och samarbete

Vi är inte bara en leverantör av el-installationer; vi är också er partner. Vi är här för att konsultera och samarbeta med er för att hitta de mest kostnadseffektiva och ändamålsenliga lösningarna för er verksamhet. Vi skapar lösningar som inte bara uppfyller era behov nu, utan som också är skalbara och framtidsinriktade. 

Vi är övertygade om att en nära samverkan mellan oss och er leder till de bästa resultaten. Genom att vara er partner strävar vi efter att skapa en långsiktig och ömsesidigt fördelaktig relation. Ni kan lita på oss för att vara där vid varje steg på er resa mot att uppnå era mål och för att säkerställa att era elsystem och tekniska lösningar är i toppskick och redo att möta framtida utmaningar.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av er till oss för att diskutera era specifika behov. Vi har kontaktpersoner  tillgängliga på flera olika orter som ni hittar nedan. Vi ser fram emot att bli er valda partner för el-installationer och hjälpa er att skapa en trygg, effektiv och hållbar arbetsmiljö för er verksamhet. Välj Ternstedt Invent för expertis inom el-installationer ni kan lita på. Se nedan för kontaktuppgifter till respektive filial.

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping