Kopiera länk

Om oss

Om Temarör

Temarör prioriterar kvalitet, engagemang och förstklassig service. Med över 20 års erfarenhet är vi dedikerade till att leverera högsta standard till våra kunder.

Vi har en stark arbetsstyrka bestående av 29 högproduktiva montörer, vilket tillsammans möjliggör en årlig omsättning på cirka 60 miljoner. Genom att definiera och främja ambitiösa mål för ledning, personal, produkter och system strävar vi efter att kontinuerligt förbättra och upprätthålla vår verksamhet.

Kunden i fokus

Vi är medvetna om vikten av att säkerställa att våra produkter, system och tjänster uppfyller kraven och förväntningarna hos våra kunder och andra intressenter. Varje uppgift vi utför, både individuellt och som en del av projektgrupper, ses som en möjlighet att skapa en positiv referens för framtida affärsmöjligheter.

Kontakta oss

Våra verksamhetsområden sträcker sig från VVS och fjärrvärme till licenssvetsning och medicinska gaser. Vi vänder oss främst till industrier, kontor och sjukhus. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av en offert.

shutterstock_2321540099.jpg