Kopiera länk

Lediga tjänster

Just nu behöver vi förstärka vår organisation med två medarbetare. Välkommen med din ansökan!

Kyl-/värmetekniker sökes

Strömstads Värme & Sanitet AB är ett VVS-företag som verkar i Fyrbodal och norra Bohuslän. Vi är idag 42 anställda och har kontor i Strömstad och Tanumshede. Vi behöver nu utöka vår personalstyrka.

Arbetsuppgifter Som kyltekniker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både nyinstallation och service.

Kompetenser Du som söker denna tjänst är kyltekniker med erforderliga utbildningar. Kylcertifikat kat 1 och B-körkort är ett krav. Kunskap om värmesystem och värmepumpar är meriterande.

Personliga egenskaper Som person har du några års erfarenhet av yrket och har förmåga att arbeta självständigt och lösningsinriktat. Arbetet innebär mycket kundkontakt och kräver därför god social förmåga och servicekänsla. Intresse och vilja att lära sig nya saker värdesätts eftersom vi har en bred verksamhet med varierande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett företag som kännetecknas av god gemenskap och korta beslutsvägar. Vi har naturligtvis kollektivavtal.

Typ av anställning:             Heltid/tillsvidareanställd I vår rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval, se därför till att skicka in din ansökan redan idag.

Vid eventuella frågor kontakta Conny Andersson, tfn 0526-620 91 eller Ansökan sänds till              conny@comfort-stromstad.com

Kontakt från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.