Kopiera länk

Om oss

Välkommen till Limmareds Rör, din pålitliga partner för kyla, VVS och värmepumpsinstallationer i Tranemo kommun och dess omgivningar. Med rötter som sträcker sig över 70 år tillbaka i tiden har vi på Limmareds Rör utfört installationer i en stor bredd av olika industrier, inklusive glas, plast, skog, metall och slakteri.

Vi är stolta över att vara certifierade för kylarbeten och som värmepumpsinstallatör enligt BFS 2015:4 CIN 2. Alla våra montörer har gått utbildningen och innehar certifikat för Säker Vatteninstallation. Med våra certifieringar kan du vara trygg med att vi levererar högkvalitativa tjänster som uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Vår historia av kompetens sträcker sig över mer än fyra decennier med Thermia värmepumpar och närmare 4000 framgångsrika installationer. Som stolta medlemmar i Comfort Kedjan, VVS-Företagen, VVS 2000, Svenska kyl- och värmepumpsföreningen och Säker Vatten bär vi våra certifieringar med stolthet och åtagande. Vi är dedikerade till att erbjuda inte bara expertis utan även en oöverträffad service till våra kunder.

I vårt lokala lager hittar du ett omfattande sortiment av VVS-artiklar. Om det är något du behöver som vi inte har till hands, så ordnar vi det snabbt åt dig. Med dagliga leveranser från våra pålitliga leverantörer strävar vi alltid efter att möta dina behov på bästa möjliga sätt.

Låt oss vara din partner för alla dina kyl- och värmepumpsbehov. Vi är här för att ge dig expertis, pålitlighet och kvalitetstjänster varje steg på vägen. Tveka inte att kontakta oss. NIBE_S2125_VVM S320_Utomhus.jpg