Kopiera länk

Vi flyttar

Under året kommer vi att flytta till nya lokaler. Följ med oss från packning av flyttkartonger och byggprojekt till färdiginstallerade och klara på Nibblingsvägen.

Klart med ny lokal

2024-05-01

Sedan 1958 har C. Petterssons Värme funnits i Örnsköldsvik och i stort sett på samma plats. Idag känns lokalerna inte längre anpassade efter verksamheten och ägaren Tommy Nilsson, berättar att de nya lokalerna kommer att bli en positiv förändring för såväl personal som för kunder.

Petterssons värme flytt 1.png

Maj - Flytt start (3).png

Vi har under åren försökt anpassa nuvarande lokaler till förändringarna vi vill göra men inte hitta rätt lösningar, säger Tommy. Vi har sökt efter en lokal som går att anpassa enligt de önskemål vi har, vilket vi hittat, där vi nu bygger om och ut för att det ska passa oss.

 

-Vi värdesätter kvalitet i allt vi gör så att bli ett lyft på många sätt. Inte bara för montörerna som får bättre ordning på lagret och trevligare personliga utrymmen. Utan även för kontorspersonalen som får bättre arbetsplatser. Och självklart mer möjlighet till kundanpassade lokaler för våra.

 

-Konceptet blir detsamma, där vi fortsatt kommer att vara den VVS-firma som erbjuder installation, renovering och underhåll av allt inom VVS, badrum, värmepumpar och fastighetsservice.

-I den nya lokalen kommer kundytan vara anpassad till att kunna visa upp de produkter vi installerar men även en plats för bokade kundmöten. Där man kan boka in sig med en säljare för att gå igenom sin energilösning, rita upp sitt badrum eller andra funderingar som rör VVS. Förhoppningsvis är vi klara till årsskiftet!

 

 

Maj - Flytt start (1).png

2024-06-30

Vad händer kring flyttan just nu?

 

C. Petterssons Värme kommer under året att flytta till nya lokaler och Daniel Selinder, projektansvarig på företaget, har varit viktig i samband med utformningen av de nya lokalerna med sin erfarenhet av att rita upp badrumsmiljöer i 3D. Daniel började som rörmokare på C. Petterssons Värme 2009, sedan 2018 jobbar han som projektansvarig med ansvar för bland annat totalentreprenader av badrumsprojekt.

Vad är statusen just nu Daniel?

-Just nu är det många möten med de leverantörer som ska finnas i vår kundyta, fastställd färgsättning, belysning, passersystem med mera. Sammanställning av önskemål från montörer gällande utformning av personalutrymmen är också på agendan för att få de sista detaljerna på plats.

Vad tror du att du kommer bli bäst med de nya lokalerna?

-De nuvarande lokalerna ligger kvar i dåtid och passar inte riktigt vår verksamhet idag. Det bästa kommer att vara att vi får lokaler anpassade till hur verksamheten ser ut idag och hur vi vill att det ska se ut i framtiden.

Vad ser du mest framemot med flyttan?

-Allt skulle jag säga! Efter att nästan halva livet vandrat i dessa lokaler är det rätt trevligt med förändring i allmänhet. Utöver allt roligt som händer med bygget väntar sommar- och semestertider och med det passar vi på att önska alla en riktigt fin sommar!

Trevlig sommar!