Kopiera länk

Vi flyttar

Under året kommer vi att flytta till nya lokaler. Följ med oss från packning av flyttkartonger och byggprojekt till färdiginstallerade och klara på Nibblingsvägen.

Klart med ny lokal

2024-05-01

Sedan 1958 har C. Petterssons Värme funnits i Örnsköldsvik och i stort sett på samma plats. Idag känns lokalerna inte längre anpassade efter verksamheten och ägaren Tommy Nilsson, berättar att de nya lokalerna kommer att bli en positiv förändring för såväl personal som för kunder.

Petterssons värme flytt 1.png

Maj - Flytt start (3).png

Vi har under åren försökt anpassa nuvarande lokaler till förändringarna vi vill göra men inte hitta rätt lösningar, säger Tommy. Vi har sökt efter en lokal som går att anpassa enligt de önskemål vi har, vilket vi hittat, där vi nu bygger om och ut för att det ska passa oss.

 

-Vi värdesätter kvalitet i allt vi gör så att bli ett lyft på många sätt. Inte bara för montörerna som får bättre ordning på lagret och trevligare personliga utrymmen. Utan även för kontorspersonalen som får bättre arbetsplatser. Och självklart mer möjlighet till kundanpassade lokaler för våra.

 

-Konceptet blir detsamma, där vi fortsatt kommer att vara den VVS-firma som erbjuder installation, renovering och underhåll av allt inom VVS, badrum, värmepumpar och fastighetsservice.

-I den nya lokalen kommer kundytan vara anpassad till att kunna visa upp de produkter vi installerar men även en plats för bokade kundmöten. Där man kan boka in sig med en säljare för att gå igenom sin energilösning, rita upp sitt badrum eller andra funderingar som rör VVS. Förhoppningsvis är vi klara till årsskiftet!

 

 

Maj - Flytt start (1).png

2024-06-30

Vad händer kring flyttan just nu?

 

C. Petterssons Värme kommer under året att flytta till nya lokaler och Daniel Selinder, projektansvarig på företaget, har varit viktig i samband med utformningen av de nya lokalerna med sin erfarenhet av att rita upp badrumsmiljöer i 3D. Daniel började som rörmokare på C. Petterssons Värme 2009, sedan 2018 jobbar han som projektansvarig med ansvar för bland annat totalentreprenader av badrumsprojekt.

Vad är statusen just nu Daniel?

-Just nu är det många möten med de leverantörer som ska finnas i vår kundyta, fastställd färgsättning, belysning, passersystem med mera. Sammanställning av önskemål från montörer gällande utformning av personalutrymmen är också på agendan för att få de sista detaljerna på plats.

Vad tror du att du kommer bli bäst med de nya lokalerna?

-De nuvarande lokalerna ligger kvar i dåtid och passar inte riktigt vår verksamhet idag. Det bästa kommer att vara att vi får lokaler anpassade till hur verksamheten ser ut idag och hur vi vill att det ska se ut i framtiden.

Vad ser du mest framemot med flyttan?

-Allt skulle jag säga! Efter att nästan halva livet vandrat i dessa lokaler är det rätt trevligt med förändring i allmänhet. Utöver allt roligt som händer med bygget väntar sommar- och semestertider och med det passar vi på att önska alla en riktigt fin sommar!

Trevlig sommar!


2024-07-24  

Pris för årets mål & handlingsplan

CPV-Instagram-1080x1350-Teresa-Tommy.jpg

"Vi har varit medlemmar i Comfort-kedjan sedan 2001", säger Teresa Edin, ekonomiansvarig på C. Petterssons Värme. -Inom Comfort-kedjan arbetar vi inom ett gemensamt ledningssystem för att systematiskt utveckla, följa upp och säkra kvaliteten i verksamheten. Vilket är viktigt för att styra verksamheten så att så att rätt sak görs vid rätt tillfälle och på rätt sätt. Varje år granskas vi av oberoende revisorer, vilket känns tryggt både för oss och våra kunder.

CPV-Instagram-1080x1350-Teresa-2.jpg

Ni har också vunnit pris i år, berätta mer om det?

- Ja, precis, det känns jättekul! Vi blev tilldelade pris för årets mål och handlingsplan inom Comfort-kedjan. Med motiveringen att vi identifierat relevanta, inspirerande och mätbara aktiviteter och mål som löpande följs upp. Att företaget utvecklas i rätt riktning och att vi är förberedda att möta framtiden.

De nya lokalerna är förstås en del i den utvecklingen?

- Absolut, även om det just nu är rörigt på kontoret och flytten ibland känns långt bort säger Teresa och skrattar, vet vi att det kommer att bli bra. Vi är stolta att vi i över nästan sex decennier har varit en pålitlig aktör inom VVS-branschen i Örnsköldsvik. Vi känner både branschen och våra kunder mycket väl och ser fram emot att fortsätta att leverera värdefulla tjänster många år framöver.

CPV-Instagram-1080x1350-Tommy-lokal-1.jpg

2024-08-31

Hit flyttar vi

Bland isolering och betong fortskrider bygget för C.Petterssons Värme. Ett steg i taget och idag får vi följa med till Nibblingsvägen, som blir företagets nya adress. Utsidan är så gott som klar,fasadskyltar och lite andra detaljer ska också på plats.Säger Tommy, VD och byggherre.

Namnlös design (10).png

(Tommy visar oss de nya ytorna och planlösningen, som kommer att bli en plats för kreativitet och effektivt arbete, med bättre arbetsutrymmen och moderna faciliteter)

Mittemot Elgiganten på anda sidan E4an ser man byggnaden som till utsidan står klar.Fasadskyltar är på väg, och på insidan planeras nu el och nätverk. Även om det är en bit kvar ännu, ser vi redan nu att det finns en tanke och plan med varje detalj. -Nu fortsätter vi rensa i nuvarande lokaler samtidigt som vi planerar och förbereder både för kunder och personal för flytten. Det ska bli riktigt kul avslutar Tommy.

huvudsponsor & kickoff nmed personalen.png 2024-09-27  

Huvudsponsor & workshop med personalen

Det råder ingen tvekan om att tempot varit högt hos C. Petterssons Värme den senaste tiden. I slutet av sommaren blev det officiellt att företaget är ny huvudsponsor till Arnäs IF arena, och nyligen invigdes de nya skyltarna på idrottsplatsen - En viktig symbol för vårt starka lokala engagemang. Parallellt med detta har vi tagit nästa steg inför den planerade verksamhetsflytten. En central del i detta arbete har varit, att tillsammans med vår kompetenta personal, säkerhetsställa att samtliga arbetsprocesser och flöden fungerar optimalt. I onsdags höll vi en halvdags workshop med fokus på strategiska grupparbeten och varumärkesutveckling, interna processer samt effektivisering av arbetsflöden. Genom dessa insatser stärker vi vår operativa förmåga och säkerhetsställer en hållbar framtidsinriktad strategi. Detta är avgörande för att möta kundernas förväntningar och säkerhetsställa att vi levererar högsta kvalité i allt vi gör.