Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Entreprenad

Aderbys Rör AB kan erbjuda en totalkompetens och kan hantera såväl små som mycket stora entreprenadprojekt. Vi utför såväl generalentreprenader som totalentreprenader. Vi utför främst uppdrag i Göteborg med kranskommuner.

Vi utför såväl generalentreprenader som totalentreprenader. Vi utför främst uppdrag i Göteborg med kranskommuner.

sda

Tidiga skeden Vänd dig till oss tidigt i ditt projekt så hjälper vi dig att ta fram en funktionell och totalekonomisk lösning. Om du vill löser vi hela installationen även med el och ventilation.

Efter utförandet Med ett serviceavtal sköter vi din anläggning så att alla garantier gäller om något skulle hända.

Är du intresserad kontakta:

  • Anders Molander a.m@aderbys.se 
  • Tommy Frisell 0300-337 19, t.f@aderbys.se

Industri

Vi är specialister på industrifastigheter. Anlita oss både vid nybyggnad, ombyggnad och för serviceavtal. Vi ser över både din fastighet och din processanläggning.

Var klok och teckna årsavtal med oss för t ex 2 st årliga genomgångar av din anläggning så förebygger du dyra akututryckningar.

Planerat underhåll är alltid mer ekonomiskt i längden.

Kontakta oss gärna för ett möte där ni går igenom förutsättningarna för just din verksamhet.

Tel: 0300-337 00, info@aderbys.se

Fordonsindustri

Aderbys Rör AB kan utföra alla typer av rörinstallationer såsom process, hydraulik, pneumatik mm. Vi svetsar gas, tig, el samt orbitalsvets för vitt och svart material. Vidare kan vi utföra kompletta färgdistributionssystem för sprutmålning. Vi utför även rörsystem för tätningsmassa typ lim och kitt.

Personal Våra medarbetare på industrisidan har stor erfarenhet av att arbeta i indiustrimiljö med de särskilda krav som ställs där. De har utbildning för VS-installationer, processinstallationer samt certifikat för div. svetstyper. Samtliga anställda är utbildade i Heta Arbeten. Allt arbete samordnas av en projektledare. På plats drivs dessa arbeten av våra ansvariga montörer.

Några referensobjekt: Volvo Personvagnar AB, AB Volvo och Plastal Group AB.

Kontakta våra projektledare vid intresse:

Loading...