Se ditt lokala utbud

Aderbys Rör AB

Aderbys skall för våra kunder vara det lokala naturliga valet för privata och professionella beställare beträffande service- och entreprenadinstallationer. Aderbys ska också vara ett spetskompetensföretag när det gäller installationer inom fordons- och livsmedelsindustrin. Vi vill genom vår kompetens hjälpa våra kunder till optimala lösningar för att utveckla sin verksamhet.

Våra tjänster

Om oss

Om oss
Kvalitet och Miljö

Kvalitet och Miljö

Om oss

Leverantörer

Om oss

Comfort-butiken i Kungsbacka

Om oss

Kontakta oss

Vill ni komma i kontakt med oss? Här hittar ni kontaktuppgifter till våra medarbetare.

Om oss

Om Aderbys Rör

Grunden till Aderbys Rör AB lades redan vid 1950-talets början när Nils Aderby startade en rörläggerirörelse i Kungsbacka.

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden.

Referenser

Vi söker medarbetare

Vill du jobba på ett familjärt företag som värdesätter sina medarbetare? Välkommen att söka någon av följande tjänster hos oss:

Servicemontör med inriktning mot proffskunder

Arbetsuppgifterna innefattar mindre ombyggnationer/nybyggnation, att hjälpa våra kunder i form av fastighetsägare och bostadsbolag att förvalta sina fastigheter med mera.

Servicemontör med inriktning mot privatpersoner

Du arbetar till stor del tillsammans med våra arbetsledare i butiken. Vi tror att du tycker om att jobba självständigt och gillar variation i ditt arbete, för att lyckas bra i rollen tror vi att du är ansvarstagande och gillar att jobba med andra människor, såväl kunder som arbetsledning och kollegor.

Spontanansökan

Vi söker alltid efter duktiga montörer och medarbetare, tror du att du skulle passa in hos oss är du välkommen att skicka en spontanansökan

Hitta oss

Aderbys rör

Välj en plats för att få mer information om butiken:

Loading...