Se ditt lokala utbud

Aderbys Rör AB

Vi på Aderbys Rör utför ett arbete som innebär att vi träffar människor dagligen i såväl butiken som i era hem. Och självklart vill vi att ni skall känna er trygga med att besöka vår butik eller få besök av oss. Det är viktigt att spridningen av viruset tas på allvar och att vi som företag tar vårt samhällsansvar och gör vad vi kan för att bidra förhindra smittspridning. Riktlinjer för detta finns framtagna på Aderbys Rör om vad som gäller vid sjukdomssymptom samt vid kontakt med kollegor, leverantörer och kunder. Det är också viktigt att vi visar omtanke om varandra. Så om ni som kund känner av symptom enligt de kriterier som folkhälsomyndigheten gått ut med önskar vi att ni meddelar oss detta så vi gemensamt kan boka en ny tid för besök i ert hem. Om ni behöver hjälp utav oss i butiken och känner av symptom så ring oss gärna eller mejla, så försöker vi ordna med det ni behöver på något annat sätt än möte i våra lokaler. Vid frågor är ni mer än välkomna att ta kontakt med oss. Tillsammans kan vi förhindra onödig smittspridning!

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden.

Våra tjänster

Referenser

Referenser

Nybyggnad av flerbostadshus på Askim, Göteborg

Norr om Askimsviken. Projektnummer: 943167

Referenser

Nybyggnad av studentbostäder i Göteborg

Norra Guldheden; område 4. Projektnummer: 234178

Referenser

Nybyggnad av punkthus på Puketorp, Partille

Puketorp. Projektnummer: 827120

Referenser

Nybyggnad av bostäder i Göteborg

Siriusgatan, Gärdsås, Bergsjön område 1, 2, 4, 5, 6 och 7. Projektnummer: 1536894

Referenser

Nybyggnad av bostäder i Askim, Huvuddel 1

Sisjödal, lott 2. Projektnummer: 898066

Referenser

Nybyggnad av studentbostäder i Krokslätt

Utlandagatan, Krokslätt. Projektnummer: 1348973

Vi söker medarbetare

Vill du jobba på ett familjärt företag som värdesätter sina medarbetare? Välkommen att söka någon av följande tjänster hos oss:

Servicemontör med inriktning mot proffskunder

Arbetsuppgifterna innefattar mindre ombyggnationer/nybyggnation, att hjälpa våra kunder i form av fastighetsägare och bostadsbolag att förvalta sina fastigheter med mera.

Servicemontör med inriktning mot privatpersoner

Du arbetar till stor del tillsammans med våra arbetsledare i butiken. Vi tror att du tycker om att jobba självständigt och gillar variation i ditt arbete, för att lyckas bra i rollen tror vi att du är ansvarstagande och gillar att jobba med andra människor, såväl kunder som arbetsledning och kollegor.

Spontanansökan

Vi söker alltid efter duktiga montörer och medarbetare, tror du att du skulle passa in hos oss är du välkommen att skicka en spontanansökan

Hitta oss

Aderbys rör

Välj en plats för att få mer information om butiken:

Loading...