Kopiera länk

Om oss

Om Aderbys Rör

Grunden till Aderbys Rör AB lades redan vid 1950-talets början när Nils Aderby startade en rörläggerirörelse i Kungsbacka.

Sedan slutet av 1970-talet har företaget expanderat kraftigt. Verksamhetsfältet har breddats genom att ytterligare kompetens har tillförts.

Med över 60 anställda omsätter företaget idag runt 140 miljoner kronor per år.

Acceptera marknadsförings-cookies för att se innehåll

Välkommen till Aderbys Rör

Vi hjälper dig med VVS, värmepumpar, badrumsrenoveringar och mycket mer.

Aderbys skall för våra kunder vara det lokala naturliga valet för privata och professionella beställare beträffande service- och entreprenadinstallationer. Aderbys ska också vara ett spetskompetensföretag när det gäller installationer inom fordons- och livsmedelsindustrin. Vi vill genom vår kompetens hjälpa våra kunder till optimala lösningar för att utveckla sin verksamhet.

I vår välsorterade badrumsbutik i Kungsbacka hittar du allt om badrum, vi har utställningar med bl a Vedum, Svedbergs, Macro och IFÖ. Du hittar givetvis många olika blandare, badrumskåp, duschväggar och handfat hos oss. Vår kunniga personal i butiken och på service hjälper dig att planera ditt badrum.

Aderbys Rör utför allt inom VVS för företag, privata fastighetsägare och privat personer. Hos oss får du kunnig hjälp och proffsigt utförda arbeten!

Alla montörer är behöriga enligt branschreglerna Säker Vatten. Allt vi säljer kan vi installera! Från blandare till värmepump!

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med VVS, värmepumpar, badrum, värmepannor etc. Vi är verksamma i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Varmt välkommen till Aderbys Rör!

  • Om oss
  • Kvalitet och Miljö

Kvalitet och Miljö

  • Om oss

Leverantörer

  • Om oss

Kontakta oss

Vill ni komma i kontakt med oss? Här hittar ni kontaktuppgifter till våra medarbetare.

  • Om oss

Om Aderbys Rör

Grunden till Aderbys Rör AB lades redan vid 1950-talets början när Nils Aderby startade en rörläggerirörelse i Kungsbacka.