Kopiera länk

Inspiration & trender

Satsa på en badrumsspegel med belysning i badrummet!

Att hitta den perfekt belysningen för ditt badrum handlar inte bara om att installera fler ljuskällor. Det handlar om att skapa den perfekta atmosfären med det rätta naturliga och estetiska ljuset.

Badrumsspegeln är en viktig del i badrummet eftersom du använder den flera gånger om dagen – antingen när du sminkar dig, rakar dig eller stylar håret. Dessutom påverkar badrumsspegeln badrummets helhetskänsla. Lägger du till en spegel i ett litet badrum, så ser det genast större ut och du får ett välkomnande och dekorativt badrum.

Att tänka på

Det finns flera saker att tänka på innan du köper en ny badrumsspegel. Först måste du veta vilken storlek du vill ha. Sedan måste du titta på hur mycket utrymme du har. En stor spegel är alltid trevligt, särskilt om det är flera personer som använder den på morgonen. Har du outnyttjat utrymme ovanför handfatet kan du överväga ett spegelskåp som samtidigt ger ett bra förvaringsutrymme.

Speglar med belysning

Badrumsspeglar med belysning har flera fördelar. De ger behagligt rumsljus och skapar en lugn och skön atmosfär, det mjuka skenet ger en välupplyst spegelbild utan hårda skuggor i ansiktet. En LED-belyst spegel från Ifö har även vissa miljömässiga och ekonomiska fördelar. Badrumsbelysningen tänds ofta många gånger om dagen och väljer du enenergieffektiv LED-belysning i snygg design, så får du en spegellösning som är gjord för att hålla hela livet.

Ifö har badrumsspeglar med belysning i flera olika former, storlekar och med antingen horisontell eller vertikal belysning. Designmässigt matchar speglarna badrumsmöblerna för att ge en konsekvent inredning.

Upptäck Ifö:s speglar och spegelskåp med belysning: https://www.ifo.se/produkter/produktkategorier/speglar/

Här hittar du din närmaste Comfortbutik.