Se ditt lokala utbud

Thermotech

Thermotech är en marknadsledande utvecklare, tillverkare och leverantör av kundanpassade värme- och rörsystem i norra och östra Europa. Våra ca 80 medarbetare finns på vår fabrik i Sollefteå samt på våra sju regionkontor i Sverige och dotterbolagen i Finland och Ryssland.

Vi är ett gäng entusiastiska människor som alla brinner för kundens bästa. Vi är utspridda över hela landet men delar visionen ”att förenkla våra kunders vardag”.

Vi förenklar kundens vardag genom att göra det enkelt att beställa, förstå och installera våra produkter. Vi stödjer med relevanta tjänster och en hög servicenivå. Vi jobbar aktivt med att öka vår kunskap om kundens behov och säljer kompletta värme- och rörsystem som skräddarsys utifrån kundens önskemål. Vi säljer till professionella kunder som har nytta av vår höga service och skräddarsydda lösningar. Vi hoppar över grossistledet, både för vår egen skull och kundernas. Med en nära kontakt mellan oss och kunden blir det enklare och roligare att ge personlig service. Vi ifrågasätter gamla lösningar och har en vilja att ständigt vidareutveckla vårt erbjudande så att det bättre möter kundens behov. I vårt dagliga arbete bidrar vi till att minska energianvändningen genom hög kunskap om projektering och installation av energieffektiva lösningar för lågtemperatursystem.

Visa mer

Filtrera

0 produkter

Namn A-Ö

Filtrera och sortera

Filtrera

Sortera efter