Kopiera länk

VS-installation

Letar du efter professionell assistans inom VS-arbeten? Då har du hamnat på rätt ställe. På Åseda Värme & Sanitet är vi stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ service med skickliga och certifierade rörmokare. Vårt team är redo att ta hand om alla dina VS-behov med expertis och engagemang.

Certifierad installation och garanti

Vi erbjuder kvalitetsinstallationer och kompetens när det gäller VS-installationer både till privatpersoner, företag och organisationer. Vi arbetar enligt det kvalitetsgrundande systemet ISO 9001 och ISO 14001 och har ett väl fungerande Miljö- och Kvalitetssystem som sträcker sig från anbud till garantitidens utgång.

Våra erfarna och duktiga montörer är naturligtvis certifierade enligt regelverket för Säker Vatten. Att hålla utlovade tider är för oss mycket viktigt samtidigt som att arbetet alltid utförs på en kvalitetsmässig hög nivå.

Åseda Värme & Sanitet innehar företagscertifikat kategori 1 för arbete med kyl-& värmepumpar. Samtliga av våra kyltekniker har även personligt kylcertifikat.

Trygghetsgaranti

Genom att teckna Comforts Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar om du råkar ut för en vatten- eller maskinskada till följd av den VVS-installation som gjorts i ditt hem. Försäkringen gäller i sex år, förutsatt att du har en hem- och villaförsäkring.  

VS-tjänster

Våra rörmokare står redo att hjälpa dig med allt från kranbyte till reparation av rinnande toaletter och installation av duschkabiner. Vi erbjuder omfattande service och reparationer för att säkerställa optimal funktion för dina VVS-system och produkter. Utforska vårt Installerat och Klart-paket med fast pris för produkt och installation – läs mer om installerat och klart här.

Kika även in de produkter som finns på kampanj här.  

 

Vi hjälper dig med bland annat:

  • Installation
  • Reparation
  • Byte av produkt
  • Felsökningar

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Vår målsättning är att göra ditt liv enklare och bekvämare genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. När du kontaktar oss kan du förvänta dig en personlig och professionell service. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och behov och skapar sedan en lösning som är anpassad specifikt för dig.

Du kan känna dig trygg hos oss. Våra rörmokare är dedikerade till att säkerställa att varje installation eller reparation utförs säkert och korrekt. Vi strävar efter att leverera pålitliga VVS-lösningar som du kan lita på och känna dig nöjd med.

Tom badkar.jpeg  

Kontakta oss

Om du behöver hjälp med VS-arbeten, tveka inte att kontakta oss på Åseda Värme & Sanitet. Vi är din pålitliga partner när det kommer till rörmokartjänster. Låt oss ta hand om dina VS-problem så att du kan njuta av en problemfri och effektiv lösning. Våra erfarna rörmokare ser fram emot att göra ditt liv enklare och bekvämare.