Kopiera länk

VA och enskilda avlopp

Optimera ditt vatten- och avloppssystem

 

Är det dags för en uppgradering av ditt vatten- och/eller avloppssystem? Lindesbergs VVS/EL står redo att vara din pålitliga partner för allt som rör VA och enskilda avlopp. Oavsett om du planerar att renovera din befintliga anläggning eller installera en helt ny, har vi den erfarenhet och kunskap som krävs för att göra hela processen så smidig och kostnadseffektiv som möjligt.

 

Unika lösningar för unika fastigheter

 

Vi förstår att varje fastighet är unik och kräver en skräddarsydd strategi för att optimera sitt VA-system. Våra experter erbjuder en kostnadsfri konsultation för att noggrant granska din nuvarande anläggning. Genom att förstå dina behov och fastighetens unika egenskaper kan vi utforma ett skräddarsytt förslag som passar just din fastighet.

Våra Tjänster inom VA och Enskilda Avlopp:  

  1. Renovering av befintliga anläggningar: Om din nuvarande anläggning behöver uppgraderas, har vi den expertis som krävs för att genomföra effektiva och långsiktiga renoveringar.
  2. Nyinstallationer för optimal funktionalitet: För de som planerar att installera helt nya system erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa optimal funktionalitet och effektivitet.

 

Välj rätt reningsverk

 

  • MinireningsverkMinireningsverk renar alla typer av avloppsvatten, och passar områden som kräver hög skyddsnivå. Systemet bygger på SBR-tekniken (Sekventiell Biologisk Rening) och renar avloppsvattnet i olika steg.
  • Conclean Argo kompakt markbäddConclean Argo kompakta markbädd är till för dig som saknar anslutning till det kommunala avloppsnätet. Conclean Argo kompakt markbädd placeras efter en slamavskiljare/trekammarbrunn och ersätter en traditionell infiltration/markbädd.
  • Conclean Argo BDT: Conclean Argo BDT är slamavskiljare och infiltration i ett, en unik produkt som tar hand om hushållens BDT-vatten (bad, disk, tvätt). Conclean Argo BDT innehåller en sedimentringstank där vattnet separeras från fasta partiklar och sedan skickas vidare in i en bädd med biofilter som renar vattnet.
  • Sluten tankEn sluten tank används till enskilda avlopp i områden där det är förbjudet att installera en infiltrationsanläggning eller där det inte är tillåtet med utsläpp av WC-avlopp.

 

 

För enskilda avlopp och reningsverk använder vi Concleans produkter, kika in mer lösningar på deras hemsida.

 

minireningsverk.jpg.webp

 

Kontakta oss

 

Vi tror på att erbjuda personliga och anpassade tjänster. Därför ger vi dig en kostnadsfri konsultation där vi noga granskar din nuvarande situation och skapar en strategi som uppfyller dina behov på bästa möjliga sätt. Lindesbergs VVS/EL är redo att guida dig genom processen och se till att ditt VA- och enskilda avloppssystem är i toppskick. Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria konsultation och ta det första steget mot effektiva och anpassade VA-lösningar för din fastighet.