HaMi AB

Välkommen till HaMi – din partner för långsiktiga kundrelationer och högkvalitativa fastighetslösningar. Vi strävar efter att vara er totalentreprenör och erbjuder expertis inom plåt, ventilation, smide och professionell fasadtvättning. Vi är också en del av Comfortkedjan - en av Sveriges största installationskedjor. Hos oss är du i trygga händer, tveka inte att kontakta oss.

sda

Totalentreprenör för fastighetslösningar

Som er totalentreprenör kan vi tillgodose alla era fastighetslösningar. Vi arbetar främst med bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Med vår expertis inom plåt, ventilation, smide och fasadtvätt, samt vårt nära samarbete med andra yrkesgrupper inom byggsektorn, kan vi ta ett helhetsansvar för era projekt. Våra arbetslag är väl sammansvetsade och har bred kompetens inom sina respektive områden.

Våra tjänster

Nedan kan du ta del av vårat tjänsteutbud. Klicka på tjänsten om du vill veta mer.

Din trygga partner

HaMi är ditt trygga val när det kommer till plåt, ventilation, smide och fasadtvätt. Vi har lång erfarenhet på området och all vår personal har de certifikat som behövs enligt branschens regelvek. Vi står gärna till hands för att besvara alla dina frågor gällande just ditt behov. På HaMi har vi ett nära samarbete med våra kunder och vi kan erbjuda funktionella helhetslösningar utifrån dina önskemål. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av en offert.

Jobba hos oss

Vi på Hami är ständigt på jakt efter nya talanger som kan bidra till vår dynamiska och innovativa arbetsmiljö. Vi söker engagerade och kreativa individer som är redo att ta sig an utmaningar och växa tillsammans med oss.

Om du brinner för att utvecklas och vill vara en del av ett team som värdesätter samarbete, nytänkande och professionell utveckling, då är Hami rätt plats för dig. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats där dina idéer och ditt engagemang kan göra en verklig skillnad. Bli en del av vår resa och hjälp oss att forma framtiden!

Skicka in din ansökan till info@hami.se

Byggnadssmed/Svetsare

Just nu söker vi en skicklig och kvalitetsmedveten byggnadssmed/svetsare för vanligt förekommande smidesarbeten, såsom grovsmide, svetsning och plåtarbeten.

Möt vår personal

Vår personal kan du alltid höra av dig till gällande frågor och offert. Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: