Kopiera länk

Plåt

Plåtarbeten och tätskiktsentreprenader inom bygg

Vi är experter på plåtarbeten och tätskiktsentreprenader inom byggbranschen. Med egen tillverkning och en modernt utrustad verkstad kan vi erbjuda alla sorters speciallösningar som anpassas efter dina behov. Vår erfarna personal hjälper gärna till med projekteringsarbetet och tar hand om hela processen, från ritning till färdigt montage.

Genom att ha tillgång till egen utrustning kan vi vara mycket flexibla och upprätthålla en hög servicenivå. Vårt mål är att leverera högkvalitativa och hållbara lösningar som uppfyller dina förväntningar.

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av plåtarbeten, inklusive men inte begränsat till:

  • Tak- och fasadarbeten: Vi tillverkar och monterar tak och fasader som inte bara skyddar ditt hem eller företag, utan också förbättrar dess utseende.
  • Hängrännor och stuprör: Effektiva system för vattenavledning som förebygger vattenskador och bevarar byggnadens struktur.
  • Plåtdetaljer: Specialanpassade plåtdetaljer för både inomhus- och utomhusbruk, inklusive fönsterbleck, vindskivor och skorstensbeslag.

Varför välja oss?

  • Erfarenhet och expertis: Vårt team består av erfarna plåtslagare som är experter på sitt område. Vi använder de senaste teknikerna och högkvalitativa material för att säkerställa ett perfekt resultat varje gång.
  • Personlig service: Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att leverera skräddarsydda lösningar som passar just dig.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till rimliga priser, utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Pålitlighet: Vi håller alltid våra löften och arbetar enligt tidsplanen, så att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Kontakta oss

Är du i behov av professionella plåtarbeten? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt! Kontakta vår växel eller Mattias, vår arbetsledare på området.