Kopiera länk

Ultrarent

Tak- och fasadtvätt – Miljövänlig och effektiv rengöring

HaMi erbjuder professionell tak- och fasadtvätt med ultrarent vatten, en metod som är 100% miljövänlig och effektiv. Vårt avjoniserade och filtrerade vatten fungerar som ett avfettningsmedel utan att använda några kemikalier, vilket garanterar en skonsam och hållbar rengöring av dina ytor.

Erbjudande

Vanligt tappvatten avjoniseras och filtreras för att avlägsna oönskade partiklar. Detta gör att smuts och fett lättare kan blandas med vattnet och sköljas bort, vilket ger en djup och grundlig rengöring av dina ytor.

Vi erbjuder:

  • Miljövänlig rengöring: Vår metod med ultrarent vatten är helt kemikaliefri och 100% miljövänlig, vilket gör det till ett hållbart val för din fastighet och miljön.
  • Effektiv och skonsam tvätt: Genom att använda avjoniserat vatten kan vi säkerställa en effektiv rengöring som är skonsam mot dina ytor.
  • Erfarenhet och kompetens: Med lång erfarenhet inom tak- och fasadtvätt garanterar vi högkvalitativa resultat och nöjda kunder.

Målning av betongpannor och plåt – Förnya ditt tak

HaMi erbjuder professionell målning av betongpannor och plåttak efter att vi har rengjort ytorna. Vår målningstjänst är en kostnadseffektiv och hållbar lösning som ger ditt tak ett nytt liv och skydd.

Efter en grundlig rengöring kan vi måla dina befintliga takpannor och plåtytor för att ge dem ett nytt skydd och ett fräscht utseende. Detta förlänger takets livslängd och är både kostnadsbesparande och miljövänligt. Taket behöver inte alltid bytas ut. Vi hjälper dig att avgöra om dina befintliga betongpannor och plåttak kan återanvändas genom målning, vilket är en mer hållbar lösning som ofta innebär att det inte finns några fel på de befintliga materialen.

Varför Välja HaMi för målning?

  • Kostnadseffektiv lösning: Målning av befintliga takmaterial är ett ekonomiskt alternativ till att byta ut hela taket, vilket sparar både pengar och resurser.
  • Förlängd livslängd: Genom att måla dina takpannor och plåtytor förlänger vi deras livslängd och ger dem ett nytt skydd mot väder och slitage.
  • Miljövänligt alternativ: Att återanvända och måla befintliga material är ett hållbart och miljövänligt val som bidrar till minskad avfallsmängd.

Kontakta oss för målning och fasadtvätt

Är du i behov av professionell målning eller fasadtvätt? HaMi är här för att hjälpa dig med högkvalitativa och hållbara lösningar som förbättrar och förnyar din fastighet. Oavsett om du behöver en grundlig rengöring av tak och fasader eller en professionell målning av betongpannor och plåt, så har vi expertisen och utrustningen för att leverera utmärkta resultat. Kontakta Ola, vår arbetsledare på området, om du är intresserad av konsultation och offert.