Kopiera länk

Ventilation

HaMi är din expert på ventilationstjänster, som garanterar ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat för ditt företag. Vi erbjuder ett komplett utbud av ventilationslösningar, inklusive installation, reparation och underhåll av ventilationssystem.

Professionella ventilationstjänster för bättre inomhusklimat

Vi designar er ventilation med hjälp av 3D CAD-ritningar och ansvarar för hela entreprenaden från start till mål. Vi erbjuder även injustering, OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll), rengöring och service av er anläggning. Inspektioner kan utföras med kamera för noggrann kontroll. Vi har stor erfarenhet av ventilationsutbyten i bostadslägenheter. Vi gör bland annat:

  • Installation av ventilationssystem: Vi erbjuder professionell installation av alla typer av ventilationssystem, från mekanisk ventilation till FTX-system. Vårt team av certifierade tekniker säkerställer att ditt system installeras korrekt för optimal prestanda.
  • Ventilationsrengöring: Regelbunden rengöring av ventilationssystem är avgörande för att bibehålla god luftkvalitet och effektivitet. Vi erbjuder omfattande rengöringstjänster för att ta bort damm, smuts och andra föroreningar.
  • Underhåll och service: För att säkerställa att ditt ventilationssystem fungerar optimalt erbjuder vi regelbundna underhållstjänster. Vårt team inspekterar och servar ditt system för att förhindra driftstörningar och förlänga livslängden.
  • Energibesparande åtgärder: Vi hjälper dig att förbättra ditt ventilationssystems energieffektivitet genom att erbjuda rådgivning och implementera energibesparande åtgärder. Detta kan leda till lägre energikostnader och ett mer hållbart system.

Varför välja HaMi?

  • Erfarenhet och kompetens: Med många års erfarenhet inom ventilation garanterar vi högkvalitativa tjänster och lösningar som uppfyller dina specifika behov.
  • Personlig service: Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på en noggrann analys av dina behov för att säkerställa bästa möjliga resultat.
  • Kundnöjdhet: Vi prioriterar alltid våra kunders nöjdhet och arbetar hårt för att överträffa deras förväntningar.

Kontakta oss

Behöver du professionell hjälp med ditt ventilationssystem? Kontakta Johan gällande konsultation och offert. Vi är redo för att garantera en god luftkvalitet i din fastighet!