Kopiera länk

Byggnadssmed/Svetsare

Vem söker vi?

Just nu söker vi en skicklig och kvalitetsmedveten byggnadssmed/svetsare för vanligt förekommande smidesarbeten, såsom grovsmide, svetsning och plåtarbeten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av MIG, MAG och pinnsvetsning samt att ritningsläsning inte är ett problem för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga erfarenheter och egenskaper, så känner du att du är rätt person för rollen, tveka inte att skicka in din ansökan. Om du har relevant utbildning och erfarenhet på området är det meriterande. 

För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull person som tar egna initiativ. Du uppskattar varierande uppdrag och är flexibel i ditt arbetssätt. Våra uppdrag är huvudsakligen i Linköping.

Krav:

  • Svetslicens
  • B-körkort
  • Certifikat Heta Arbeten

Meriterande:

  • Truckkort
  • Traverskort
  • Förarbevis Lift/mobila plattformar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och intervjuer kommer ske löpande, till rätt person hittas, så vänta inte med din ansökan.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Hami strävar efter att bygga långsiktiga kundrelationer genom hög kvalitet och god kommunikation. Vi arbetar främst med bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Med vår expertis inom plåt, ventilation, smide och professionell fasadtvättning, samt vårt nära samarbete med andra yrkesgrupper inom bygg, kan vi ta ett helhetsansvar. Våra arbetslag är väl sammansvetsade och besitter bred kompetens inom respektive arbetsområde.

Om du brinner för att utvecklas och vill vara en del av ett team som värdesätter samarbete, nytänkande och professionell utveckling, då är Hami rätt plats för dig. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats där dina idéer och ditt engagemang kan göra en verklig skillnad. Bli en del av vår resa och hjälp oss att forma framtiden!

Ansökan

Skicka ditt CV och några rader om dig själv till: info@hami.seUrval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:

Robert Boström

Telefon: 073-370 86 92

E-post: robert.bostrom@hami.se