Kopiera länk

Om oss

Välkommen till HaMi! Vi satsar på långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda hög kvalitet och god kommunikation. Vårt mål är att vara er totalentreprenör för alla era fastighetslösningar.

Vår verksamhet

HaMi specialiserar sig på ventilation, smide, byggnadsplåtslageri och tak- och fasadtvätt, med en stark närvaro i Östergötland. Vi hanterar både stora entreprenader och mindre installationer och byggnationer, och arbetar med både företag och enskilda hushåll. Våra arbetslag är väl sammansvetsade och besitter bred kompetens inom sina respektive områden, vilket garanterar ett professionellt och effektivt arbete.

På entreprenadsidan kan vi agera som både totalentreprenör, underentreprenör och utförare. I samarbete med några av branschens ledande leverantörer erbjuder vi ett brett sortiment inom plåt-, smide- och ventilationsmaterial.

Historia

HaMi grundades 1992 av Hans Johansson och Mikael Eng. År 2011 tog Andreas Svensson, Mattias Lönn och Fredrik Lindberg över ansvaret och ledde företaget fram till 2024 då Comfort-gruppen förvärvade HaMi.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom plåtslageri, smide och ventilationsarbeten, vilket gör oss till en pålitlig partner för alla typer av projekt.

Skärmavbild 2024-05-30 kl. 15.50.38.png