Kopiera länk

Smide

HaMi är din pålitliga partner för alla typer av smidesarbeten. Vi arbetar med de flesta material och erbjuder en komplett lösning från ritning och konstruktion till färdig produkt och montage. Med vår moderna produktionsanläggning, utrustad med avancerad plasmaskärare, kan vi skräddarsy lösningar som exakt matchar dina specifika behov och krav.

Våra smidestjänster

  • Helhetslösningar: Vi tar hand om hela processen, från initial ritning och design till konstruktion och slutligt montage. Detta innebär att vi kan säkerställa hög kvalitet och precision genom varje steg i projektet.
  • Skräddarsydda smidesarbeten: Med vår moderna produktionsteknik och plasmaskärare kan vi skapa unika smideslösningar för ditt specifika projekt. Vare sig det handlar om dekorativa detaljer eller funktionella komponenter, kan vi anpassa varje del för att uppfylla dina behov.
  • Bärande konstruktioner: Vi är specialiserade på att hantera bärande konstruktioner och är certifierade enligt EN 1090. Detta garanterar att våra produkter uppfyller de högsta standarderna för säkerhet och hållbarhet inom byggbranschen.
  • Materialexpertis: Vi arbetar med en rad olika material, vilket ger oss flexibiliteten att skapa precis den lösning du behöver, oavsett projektets komplexitet eller specifikationer.

Varför välja HaMi för ditt smidesprojekt?

  • Certifiering och kvalitet: Som certifierade enligt EN 1090, kan du vara säker på att våra smidesprodukter är tillverkade enligt strikta kvalitets- och säkerhetsstandarder.
  • Erfarenhet och expertis: Med många års erfarenhet inom smide, erbjuder vi den expertis och kunskap som krävs för att leverera förstklassiga smidesarbeten.
  • Modern teknik: Vår moderna produktionsanläggning och avancerade utrustning gör att vi kan leverera högkvalitativa produkter snabbt och effektivt.
  • Kundfokus: Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som är både hållbara och estetiskt tilltalande.

Kontakta oss för dina smidesbehov

Behöver du professionella smidestjänster för ditt nästa projekt? Kontakta Robert, vår arbetsledare på området idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig förverkliga ditt projekt med våra högkvalitativa och skräddarsydda smideslösningar!