Se ditt lokala utbud

Offertförfrågan

Under sommaren är offerterna borttagna på grund av minskad bemanning. Vi rekommenderar att ni kontaktar ert lokala bolag direkt om ni önskar hjälp med offerter, installationer eller service. Kontaktuppgifter hittar du under 'Hitta oss'

Offert Badrum

Använd gärna detta formulär om du vill att vi kontaktar dig med prisförslag på renovering av ett nytt badrum. Fyll i alla uppgifterna och klicka på ”Skicka”.

Typ av boende*

Offert rörmokarhjälp

Vill du komma i kontakt med oss på Comfort, vänligen fyll i nedan formulär och klicka på "Skicka" så återkommer vi.

Ärende*

Offert värmepump

Använd gärna detta formulär om du vill att vi kontaktar dig. Fyll i alla uppgifterna och klicka på ”Skicka”.

Vilken typ av värmepump är du intresserad av?*

Boka vattenanalys

Beställ ett provkit idag och följ sedan anvisningarna kring provtagningen. Skicka in ditt provsvar till SGS Analytics. En faktura skickas då i samband med vattenprovet från Callidus på 875 kr. Du och Callidus får sedan ditt resultat. Det gör att Callidus kan hjälpa dig att tolka svaret eller rådgöra hur du bäst löser eventuella problem. Deras rådgivning är såklart kostnadsfri! Utifrån detta får du sedan ett kostnadsförslag på rening/vattenfilter från din Comfort installatör beroende på vad analysen visar.

Har du problem med kalk i vattnet?

I flera delar av Sverige är det vanligt med kalk i vattnet, så kallat hårt vatten. Detta gäller för såväl enskilda brunnar som kommunala. Kalk i vattnet ger ofta estetiska och tekniska problem. Estetiska problem: Vita beläggningar på t.ex glas, bestick, diskbänk, duschväggar & kranar. Tvål, schampo och diskmedel löddrar dåligt. Tvätten blir inte riktigt ren. Tekniska problem: Skador på t.ex. varmvattenberedare, diskmaskin och tvättmaskin som kan kalka igen och ta skada. Förkortar maskinernas livslängd och försämrar deras funktion. Kontakta oss så hjälper vi dig! Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar Callidus dig för kostnadsfri rådgivning samt prisuppgift för eventuella åtgärder. 

Solceller

Är du intresserad av Solceller?

I dagsläget jobbar vi med solceller i Arvidsjaur, Kisa, Linköping, Malå, Motala, Rimforsa, Skellefteå, Stockholm, Umeå och Åtvidaberg.

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Badrum

Uppritning av badrum - Badrumsbutiken i Sollentuna

Är du osäker på kulören dina nya badrumsmöbler ska ha? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Badrum

Styling av badrum - Badrumsbutiken i Sollentuna

Önskar du styla om ditt redan befintliga badrum? Vi hjälper dig med att ta fram de bästa alternativen.