Se ditt lokala utbud

Offertförfrågan

Vill du få jobbet utfört av ett proffs? Perfekt, vi är experter på VVS-installationer. Välj offert nedan och fyll i formuläret så återkommer den Comfortmedlem som finns närmast din hemadress.

Offert Badrum

Använd gärna detta formulär om du vill att vi kontaktar dig med prisförslag på renovering av ett nytt badrum. Fyll i alla uppgifterna och klicka på ”Skicka”.

Offert rörmokarhjälp

Vill du komma i kontakt med oss på Comfort, vänligen fyll i nedan formulär och klicka på "Skicka" så återkommer vi.

Offert värmepump

Använd gärna detta formulär om du vill att vi kontaktar dig. Fyll i alla uppgifterna och klicka på ”Skicka”.

Boka vattenanalys

Beställ ett provkit idag och följ sedan anvisningarna kring provtagningen. Skicka in ditt provsvar till SGS Analytics. En faktura skickas då i samband med vattenprovet från Callidus på 875 kr. Du och Callidus får sedan ditt resultat. Det gör att Callidus kan hjälpa dig att tolka svaret eller rådgöra hur du bäst löser eventuella problem. Deras rådgivning är såklart kostnadsfri! Utifrån detta får du sedan ett kostnadsförslag på rening/vattenfilter från din Comfort installatör beroende på vad analysen visar.

Har du problem med kalk i vattnet?

I flera delar av Sverige är det vanligt med kalk i vattnet, så kallat hårt vatten. Detta gäller för såväl enskilda brunnar som kommunala. Kalk i vattnet ger ofta estetiska och tekniska problem. Estetiska problem: Vita beläggningar på t.ex glas, bestick, diskbänk, duschväggar & kranar. Tvål, schampo och diskmedel löddrar dåligt. Tvätten blir inte riktigt ren. Tekniska problem: Skador på t.ex. varmvattenberedare, diskmaskin och tvättmaskin som kan kalka igen och ta skada. Förkortar maskinernas livslängd och försämrar deras funktion. Kontakta oss så hjälper vi dig! Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar Callidus dig för kostnadsfri rådgivning samt prisuppgift för eventuella åtgärder. 

Loading...