Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

FöretagVärme & Energi

Nya NIBE S-seriens värmepumpar – enklare än någonsin för dig och dina kunder

– När vi utvecklade den nya designen och tekniska plattformen var det med dig och våra slutkunder i centrum, säger Andreas Johnsson, marknadschef på NIBE Energy Systems. Vår mest avancerade värmepump någonsin gör vardagen enklare för alla.

Kraven på allt vi ska hinna med i vardagen ökar, därför vill NIBE göra tillvaron enklare.

– För slutkunderna innebär det intelligenta och driftsäkra värmepumpar som anpassar sig efter husets förutsättningar och familjens behov, säger Andreas Johnsson. Att de dessutom är enkla att installera, alltid har den senaste mjukvaran och justerar värmen efter familjens vanor och väderprognosen är ett stort plus. Allt för att de ska få billigare, grönare och skönare värme, nu och i framtiden.

Efter 40 års erfarenhet av värmepumpstillverkning är S-serien NIBEs mest avancerade produkter hittills. Trots det har det aldrig varit enklare att använda en värmepump eller tryggare att äga en enligt Andreas Johnsson.

– De är framtagna för att klara av både det nordiska klimatets utmaningar och morgondagens utmaningar inom teknologi och innovativ design. Det är svensk ingenjörskonst när den är som bäst.

Fördelar med NIBE S-serien för dig som installatör

– Men vad har vi då gjort för att det ska gå snabbare och enklare att installera de nya smarta värmepumparna? fortsätter Andreas och räknar upp 10 fördelar.

  • Värmepumpen har större skärm med intuitivt gränssnitt och touch and swipe.
  • Hemskärmar ger en snabb överblick med drag down-meny för extra information från tex cirkulationspumpar och kompressor.
  • Startguide för dig och smartguide för kunden.
  • Installatörsuppgifter i hemskärm underlättar för kunden att få kontakt med dig.
  • Autoförslag på värmekurva utifrån värmesystem och DUT.
  • Intelligenta cirkulationspumpar ger tydligare överblick och indikerar såväl larm som systemtryck och flöde.
  • Tydligt uppmärkta kopplingsplintar med samma benämningar som i installationsscheman och manualer.
  • Inbyggd wifi för enkel uppkoppling till kundappen myUplink eller direkt till din mobil via installatörsappen myUplink PRO.
  • Med myUplink PRO och servicepartnerabonnemang har du möjlighet att se över och ändra inställningar på distans.
  • Med direktuppkoppling mellan värmepump och myUplink PRO på din mobil laddar du trådlöst in senaste mjukvaran vid installation.

myUplink PRO gör din arbetsdag enklare

Det här är appen för dig som jobbar med S-serien, med smarta funktioner som gör jobbet enklare och snabbare, både vid installation och service.

– Till exempel om du arbetar på en luft/vattenvärmepump och står på utsidan och vill ändra inställningar utan att behöva springa fram och tillbaka, förklarar Andreas. Med hjälp av Startguiden i appen kör du igång värmepumpen och uppdaterar till senaste mjukvara. Har du ett Servicepartnerabonnemang kör du diagnostik och optimerar anläggningen på distans. Det blir enklare än någonsin att hjälpa dina kunder och att jobba smart!

Utvalda produkter