Kopiera länk

EntreprenadVärme & Energi

Vi installerar fordonsladdare

Vill du andas friskare luft på vägarna och samtidigt vara med och bidra till en hållbar framtid? Då är det hög tid att investera i en elbilsladdare och Comfort är din partner för installation av dessa. Vi har över 2700 lyckade projekt bakom oss och har bland annat arbetat med tung industri såsom Skellefte Kraft, Scania, Vattenfall, Volvo, Daimler och Wattif.

Vi tar hand om allt från projektering till installation, och har även dygnet runt kundtjänst för att säkerställa att allt fungerar smidigt. Vi arbetar med en LCC Life Cycle Kost-filosofi för att säkerställa att installationen inte bara är hållbar idag, utan även på lång sikt.

Utmaningen med att installera laddstolpar är att hitta en plats där de passar bra, och där det finns tillräckligt med kraft. Men med vår erfarenhet och expertis kan vi hitta lösningar för alla typer av fastigheter och situationer.

På företagssidan har vi arbetat med ett antal projekt och vet att det är viktigt att kunderna har en person att prata med och inte behöver ringa runt till 40 olika företag. Vi är stolta över alla våra projekt, men det största uppdraget vi har arbetat med hittills är att bygga stationer åt Skellefteå Kraft/OKQ8.

Vi kan även erbjuda installation av solceller och hjälpa dig att spara pengar på din energiförbrukning. Vi kan svara på alla dina frågor kring solcellsinstallationer och visa dig hur mycket du kan spara genom att välja en hållbar energilösning.

Så, vad väntar du på? Kontakta oss på Comfort och låt oss hjälpa dig att skapa en mer hållbar framtid.