Kopiera länk

Service och reparation

På Allmänna El erbjuder vi omfattande tjänster inom service och reparation av elinstallationer. Vårt team av erfarna och certifierade elektriker är alltid redo att säkerställa att dina elsystem fungerar optimalt och säkert.

Vi hjälper dig underhålla din fastighet

Regelbunden service och underhåll är avgörande för att undvika driftstopp och för att upprätthålla en säker miljö. Vi erbjuder skräddarsydda underhållsplaner som är anpassade efter dina specifika behov. Våra elektriker utför noggranna inspektioner och förebyggande åtgärder för att säkerställa att dina elinstallationer alltid är i bästa skick.

Om du upplever problem med dina elinstallationer, kan du lita på våra certifierade elektriker för att åtgärda problemen snabbt och effektivt. Vi hanterar allt från mindre reparationer till större servicearbeten, och ser till att dina system återställs till full funktionalitet med minimal störning.

Oavsett om det gäller att byta ut trasiga komponenter, felsöka komplexa problem eller uppgradera gamla system, har vi den kompetens som krävs för att göra jobbet rätt. Med Allmänna El som din service- och reparationspartner kan du känna dig trygg med att ditt hem eller företag alltid har tillförlitliga och säkra elsystem.  

Kontakta oss

Kontakta oss på Allmänna El om du är i behov av en elektriker. Vi finns lokaliserade i Linköping, Motala och Mjölby. Med Allmänna El kan du vara säker på att du får en pålitlig och professionell partner som ser till att allt fungerar som det ska.