Kopiera länk

Elbesiktning

Behöver du en elbesiktning? På Allmänna El hjälper vi dig att säkerställa att din elinstallation är säker och korrekt utförd. En elbesiktning är en viktig åtgärd för att förebygga olyckor och upptäcka eventuella fel i din elanläggning innan de orsakar problem.

Varför elbesiktning?

Elbesiktningar är avgörande för att identifiera brister och säkerställa att din elanläggning uppfyller alla säkerhetsstandarder. En korrekt utförd besiktning ger dig trygghet och säkerställer att ditt elsystem fungerar som det ska, vilket minskar risken för elrelaterade olyckor och skador. 

Vad innebär en elbesiktning?

Under en elbesiktning går vår certifierade elektriker noggrant igenom hela din elanläggning. Vi kontrollerar att allt är fackmannamässigt installerat och att alla komponenter fungerar korrekt. Besiktningen omfattar både synliga och dolda installationer för att säkerställa en fullständig översyn.

Vem bör utföra en elbesiktning?

Det är viktigt att välja en erfaren och pålitlig elektriker för din elbesiktning. På Allmänna El har vi lång erfarenhet och djup kunskap inom elinstallationer. Vårt team är certifierat och följer de senaste säkerhetsföreskrifterna, vilket garanterar att din besiktning utförs på bästa sätt.

När är det dags för en elbesiktning?

  • Nyinstallation eller renovering: Säkerställ att allt är korrekt installerat och uppfyller gällande standarder.
  • Äldre elanläggningar: Förebygg problem och uppdatera din elanläggning för att möta moderna säkerhetskrav.
  • Köp eller försäljning av fastighet: Ge köpare och säljare trygghet genom en detaljerad besiktning av elanläggningen.
  • Regelbundet underhåll: Upprätthåll säkerheten och funktionen i din elanläggning med regelbundna kontroller.

Ditt ansvar som fastighetsägare

Som ägare av en fastighet är det ditt ansvar att säkerställa att elanläggningen är säker och fungerande. En regelbunden elbesiktning är ett effektivt sätt att uppfylla detta ansvar och förebygga potentiella faror.

Kontakta oss

För en professionell och grundlig elbesiktning, kontakta Allmänna El idag. Vi hjälper dig att hålla ditt elsystem i toppskick och säkerställer att din anläggning är säker för både dig och dina nära och kära. shutterstock_2029253618.jpg