Kopiera länk

Elbilsladdare

Har du en elbil och behöver en pålitlig laddningslösning hemma eller på arbetsplatsen? På Allmänna El erbjuder vi professionell installation av laddboxar för elbilar, vilket säkerställer att du alltid har enkel och säker tillgång till laddning.

Vi hjälper dig med installationen

Våra erfarna och certifierade elektriker tar hand om installation och driftsättning. Vår personal är med dig hela vägen från rådgivning och planering till användning och garantier. Vi hjälper dig att välja rätt laddbox som passar dina behov och ser till att installationen utförs enligt alla gällande standarder och säkerhetsföreskrifter. Vi arbetar med pålitliga leverantörer och kan säkerställa att din installation sker korrekt enligt de regelverk som finns. 

 


 

 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag, oavsett om det gäller en enskild laddbox hemma i garaget eller ett system för flera fordon på företagsparkeringen. Våra tjänster inkluderar bland annat:  

  • Rådgivning: Vi hjälper dig att välja den bästa laddboxen för ditt specifika behov, med hänsyn till din biltyp, körvanor och elkapacitet.
  • Installation: Våra elektriker installerar laddboxen på ett säkert och effektivt sätt, och säkerställer att den är korrekt ansluten till elnätet.
  • Driftsättning: Vi testar och driftsätter laddboxen för att säkerställa att allt fungerar som det ska, och ger dig en genomgång av hur du använder den.

Känn dig trygg med Allmänna El

Genom att välja Allmänna El för installation av din laddbox får du inte bara en smidig och säker lösning, utan också tryggheten i att veta att installationen är utförd av experter. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och få en kostnadsfri offert. Med vår hjälp kan du ladda din elbil enkelt och bekvämt, varje dag.