Kopiera länk

Elinstallation

Behöver du hjälp med elinstallationer? Då har du kommit rätt! På Allmänna El erbjuder vi omfattande tjänster inom elinstallation för både privatpersoner och företag. Vårt team av erfarna och certifierade elektriker finns tillgängliga för att säkerställa att ditt projekt blir utfört med högsta kvalitet och säkerhet.

Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Nyinstallationer: Vi tar hand om hela installationsprocessen, från planering och projektering till färdigställande. Oavsett om det gäller en nybyggnation eller en ombyggnad, ser vi till att allt blir korrekt installerat enligt gällande standarder.
  • Förebyggande underhåll: Regelbunden inspektion och underhåll av dina elinstallationer är avgörande för att undvika driftstopp och säkerställa en säker miljö. Vi erbjuder skräddarsydda underhållsplaner som passar dina specifika behov.
  • Reparationer och service: Om du upplever problem med dina elinstallationer, kan du lita på vårt snabbinsatsteam för att åtgärda problemen effektivt och säkert. Vi hanterar allt från mindre reparationer till större servicearbeten.
  • Belysningsinstallationer: Vi hjälper dig med allt från design och planering till installation av energieffektiva belysningssystem för både inomhus- och utomhusmiljöer.
  • Säkerhetssystem: Våra elektriker har också expertis inom installation av säkerhetssystem, inklusive larm, övervakning och branddetektering, för att skydda ditt hem eller företag.

Vi kan även hjälpa till med rådgivning och projektering för att säkerställa att dina elinstallationer uppfyller alla dina behov och förväntningar. Vi utför allt från små servicearbeten till hela elentreprenader för bostäder, kontor, industri, butiker och lantbruk. Våra elektriker har kompetens för nyinstallationer, förebyggande underhåll, reparationer och service, vilket garanterar en helhetslösning oavsett projektets omfattning.  

Kontakta oss

På Allmänna El är vi stolta över vår höga servicenivå och vårt engagemang för kundnöjdhet. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och levererar skräddarsydda lösningar som uppfyller deras förväntningar.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa elinstallationsprojekt. Med Allmänna El kan du vara säker på att du får en pålitlig och professionell partner som ser till att allt fungerar perfekt.

shutterstock_2293986793.jpg