Elinstallation

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar för alla typer av eluppdrag. Flera av våra medlemsbolag kan hjälpa dig på området. Varje uppdrag är unikt och kräver således olika färdigheter och kunskaper. Vi kan erbjuda en mångfald av spetskompetenser bland våra medlemsbolag. Oavsett om du är ute efter service, energieffektivisering eller installation av elbilsladdare har vi den rätta expertisen för att möta dina behov.

Trygga och säkra installationer

Vi har lång erfarenhet på området och en bred kunskapsnivå. Alla våra medlemmar har certifierade elektriker enligt branschens regelverk vilket gör att du kan känna dig trygg med att installationen utförs korrekt. Vi arbetar också med välkända leverantörer med produkter av hög kvalitet.

Vad kan vi hjälpa till med?

Hjälp med elfel

Behöver du hjälp med elfel hemma? Våra elektriker kan snabbt diagnostisera och åtgärda problem med dina elinstallationer, säkerställa att allt fungerar som det ska.

Nya elinstallationer

Vill du uppgradera ditt hem med nya eluttag eller belysning? Kontakta oss för professionell installation och rådgivning för att göra ditt hem mer funktionellt.

Öka energieffektiviteten

Är din elräkning för hög? Våra elektriker kan hjälpa dig att byta till energieffektiva lösningar som minskar din förbrukning och sparar pengar.

Säkerhetskontroller

Är du osäker på om ditt hem är elektriskt säkert? Regelbundna säkerhetskontroller och installation av säkerhetsutrustning av en elektriker kan ge dig sinnesro.

Smart hem-teknik

Intresserad av ett smartare hem? Våra elektriker kan installera smarta system som låter dig styra belysning och värme från din smartphone.

Laddlösningar för elbilar

Behöver du en laddstation för din elbil? Vi installerar laddboxar för en snabb och säker laddning av din elbil.

Varför ska jag anlita en elektriker regelbundet?

1

Säkerhet

Elektriska system och installationer kan vara farliga om de inte underhålls ordentligt. Genom regelbunden service och inspektion kan potentiella risker upptäckas och åtgärdas innan de leder till olyckor eller skador.

2

Förebyggande underhåll

Genom att regelbundet kontrollera och underhålla elektriska system kan man förebygga problem och förlänga livslängden på utrustningen. Detta kan minska risken för oväntade driftstopp och kostsamma reparationer i framtiden.

3

Effektivitet

Genom att hålla elektriska system i gott skick kan man säkerställa att de fungerar effektivt och inte slösar energi. Detta kan bidra till att sänka driftskostnaderna och minska miljöpåverkan genom minskad energiförbrukning.

4

Lagar och regler

Genom att anlita en elektriker regelbundet kan man säkerställa att ens elektriska system och installationer uppfyller alla relevanta lagar och föreskrifter. Detta är särskilt viktigt för företag och fastighetsägare för att undvika böter och rättsliga påföljder.

Mot en grönare framtid

Genom att använda moderna tekniker och material strävar vi efter att maximera energieffektiviteten i alla våra installationer. Genom att välja energisnåla komponenter och system kan vi minska energiförbrukningen och därmed bidra till att minska koldioxidutsläppen. Detta inte bara sänker driftskostnaderna för våra kunder, utan minskar också den totala miljöpåverkan av våra projekt.