Se ditt lokala utbud

Skräddarsytt för dig

Ska du renovera badrummet eller bara byta kran i köket? Vi erbjuder en mängd olika tjänster och har ett stort utbud produkter från välkända varumärken.

Våra tjänster

Tjänster intro?

Elräkning

Funkar värmen i huset? Boka Comfort-kollen så går vi igenom allt som rör värme och energi.

Produkter och varumärken

I vårt breda sortiment hittar du de flesta stora varumärken och produkter för allt inom badrum, kök, värme, vatten & avlopp.

Badrum

Vatten & Avlopp

Värme

Färdigt badrum

Skapa ditt drömbadrum

Med oss kan du känna dig trygg inför din renovering. Vi erbjuder alltid fasta priser och tidsplaner, dessutom får du en samordnare som finns med dig från första idé till sista besiktningen.

icon

Certifierade montörer

Alla våra montörer är utbildade i Säker Vatten - ett regelverk som säkerställer kvaliteten av både produkter och utförande.

icon

Fasta priser

Vi erbjuder fasta priser på produkter, installationer och arbete. Informera direkt hur mycket din badrumsrenovering eller nya värmepumpsinstallation kommer att kosta.

icon

Hjälp från start till mål

Med vår tjänst färdigt badrum ansvarar vi för hela processen av renoveringen och hjälper dig från idé till verklighet, dessutom ingår frakt av alla nya produkter.

Nyheter och trender

Privat
Inspiration & trender

Luktfri med egen app: Här är toaletten du inte trodde fanns

Den är luktfri, rengör med kroppstempererat vatten och smekande varmluft, har sitsvärme – och du kan planera ditt toabesök via en app. Är framtidens toalett redan här?

Privat
Inspiration & trender

Tvättstugan: Från undangömd till hemmets hjärta

Är tvättstugan ett rum du helst undviker att spendera tid i? Då är det dags att tänka om! Comforts inredningsexpert Angelica Lindström tipsar om hur du kan ta tillvara på utrymmet och göra tvättstugan till ett rum du faktiskt vill vara i.

Privat
Inspiration & trender

Välj din stil på badrum – 7 trendiga och klassiska stilar

Har du tröttnat på ditt gamla slitna duschdraperi, noppriga handdukar och fula golv i badrummet? Eller tar badkaret upp alldeles för mycket plats? Här är 7 trendiga och klassiska stilar som passar både stora – och små badrum.

Privat
Inspiration & trender

Nyhet: Snygg och smart duschförvaring

En fulländad duschupplevelse kräver expertis inom såväl design som material och ordning. När det gäller förvaring börjar vi med att lyfta bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som rymmer allt – och som döljer mer än de visar. Simsalabim så har du allting nära till hands, i en harmonisk och ordningsam miljö som är skön för ögat och som hjälper dig att slappna av ytterligare. Låt oss presentera våra tre snygga och praktiska förvaringslösningar för duschutrymmet.

Privat
Inspiration & trender

Ifö Sense. Badrum formade av Skandinavien

Ifö står för bra och genomtänkt förvaring. Serien Sense hjälper dig dessutom att skapa känslan du vill ha.

Privat
Inspiration & trender

Aura – en badrumsserie det strålar om

Nu utökar Macro Design sortimentet med badrumsserien Aura. Aura är en exklusiv, sofistikerad serie med edge för den trendmedvetne. Med vackra avslut som elegant integreras i möbeln, designade exklusiva tvättställ och lyxiga utdragbara benstativ är den helt unik.

Loading...