Kopiera länk

PrivatTips & Råd

Så lätt förnyar du badrummet – med en ny blandare

Om du vill fräscha upp badrummet är en ny blandare en enkel och snygg lösning. Förutom att du förnyar badrummet kan du dessutom samtidigt sänka dina varmvattenkostnader.

Comfort finns över hela landet – här hittar du ett företag med en certifierad montör nära dig

Du behöver inte renovera hela badrummet för att det ska kännas som nytt. En ny tvättställsblandare kan lyfta det mest tråkiga handfat. Det finns dessutom massor av smarta funktioner som till exempel skållningsspärr, eco-funktion, flera stråltyper samt olika färger och former på blandarna.

Det är inte svårt att byta ut en blandare och de flesta klarar av det. Om du har en droppande och tjutande kran, förseningar eller fördröjningar i temperaturen så är en ny blandare en bra investering.

Installationen kan ingå i priset

När du har bestämt dig för vilken blandare du vill ha kan du mäta rördimensionen eller visa upp den gamla kranen i VVS-butiken för att få rätt mått och produkt. Det finns butiker som både lånar ut specialverktyg och ger tips och råd inför ett framtida byte.

Om du inte vill byta blandare själv kan Comfort hjälpa dig genom hela processen. Med tjänsten Installerat & Klart ingår installationen i priset och du får även hjälp med att välja rätt blandare. Du slipper till och med att åka till återvinningsstationen eftersom montören tar med sig allt överblivet material. Men oavsett om du utför installationen själv eller anlitar hjälp lönar det sig att byta blandare eftersom du kan sänka dina energikostnader, vilket i sin tur gynnar både din plånbok och miljön.