Kopiera länk

PrivatTips & Råd

Lyckas duscha i ett trångt badrum

Att inreda ett litet badrum är ett roligt men samtidigt klurigt projekt. Många idag önskar inreda sina små badrum så att de inte bara fyller sitt mest uppenbara syfte; att fräscha till sig, utan även ger den där efterlängtade avkopplingen när du är frikopplad från yttervärlden.

Det vanligaste bekymret man ställs inför är nog att lyckas planera och inreda så att allt får plats; kommod, spegel, duschvägg och förvaring. För att inte tala om alla de personliga pinalerna; hårtorken, handdukarna och ja, toalettrullarna.

Att stå och duscha med ett duschdraperi som klibbar fast vid benen och snabbt blir solkigt av tvålrester är ingen höjdare. Det är stor risk att hela badrummet stänks ner och allt blir blött. I INRs duschsortiment finns många modeller i glas som passar bra i det trånga utrymmet. Flera modeller går att få måttanpassade så de passar in på millimetern i just ditt badrum utan extra kostnad. Har du snedtak går det att få glaset kapat efter detta.

Vikdörrarna i serien SYNC är en smart lösning för små badrum. SYNC är den optimala lösningen för den lilla nischen eller hörnan när du inte vill att duschdörren ska slå i inredningen strax utanför eller blandaren inne i duschen. Utrustad med ett patenterat lyftgångjärn vid väggen och det smarta vikgångjärnet på mitten viker dörren sig när du drar i greppet. Du får gott om plats att kliva i in. Tätningslister mellan glasen och mot golvet hindrar vattnet från att söka sig ut. Alla SYNC-modeller kan limmas upp med Borrfri, som är en trygghet när du inte vet var reglar sitter eller vill bryta tätskikt.

Läs mer om INR.

Utvalda produkter