Kopiera länk

PrivatReportage & guider

”Resultatet blev helt perfekt!”

Nästan hela huset i Åtvidaberg hade renoverats, men något som återstod var badrummet på övervåningen. Helene Pihl Persson och maken Anders anlitade Comfort för jobbet och blev mer än nöjda.

Gör som familjen Pihl – anlita Comfort när du ska renovera badrummet.

Enplansvillan i Åtvidaberg byggdes 1973 och 20 år senare lyftes en övervåning på huset. År 2000 flyttade Helene Pihl Persson och maken Anders in, och totalrenoveringen började ganska omgående

– Större delen av huset har renoverats, vardagsrummet har målats och tapetserats om säkert fem gånger under de här åren. Det enda som inte blev gjort var badrummet på övervåningen, säger Helene.

Förra året slog paret slag i saken och badrummet från -93 skulle få ett ordentligt lyft. Det huvudsakliga önskemålet var egentligen bara att de skulle få en större dusch.

– Duschplatsen vi hade tidigare var väldigt mörk med snedtak och med en vägg som gick hela vägen upp till taket.

Helene, som jobbar på Ternstedt Invent som hör till Comfortfamiljen, fick en riktig inspirationsboost när Comforts installationscenter i Linköping inreddes. Då hittade paret en badrumsinredning som de gillade.

– Vi valde produktpaketet ”Färdigt badrum” som Comfort erbjuder.

Projektledare Marcus Sandström ritade upp en 3D-skiss på badrummet, sedan fick Helene och Anders komma med önskemål om ändringar. Ett datum sattes och paret valde att åka till Spanien under större delen av renoveringen.

– Resultatet blev helt perfekt!

Marcus, som jobbar som platschef på Comfort i Linköping, var den som projektledde renoveringen.

– Det var ett roligt badrum att göra med mycket problemlösningar. Vi byggde upp lättväggar med inbyggd WC-modul och kaklade snedtaket vilket innebar att det var otroligt många linjer för kakelsättaren, säger Marcus och fortsätter:

– Det var ett svårt utrymme att bygga men det blev fantastiskt snyggt när det blev klart.

Utvalda produkter