Kopiera länk

PrivatReportage & guider

Alla pumpar är inte lika

Går du i pumpbytestankar tänk på följande: Hur mycket vatten/Hur många tappställen behöver du? Hur mycket vatten har du tillgång till? Hur långt och högt är det till tappställena från pumpen?

Ofta anges max flöde och max tryck på pumpar men det betyder inte att båda parametrarna kan uppnås samtidigt. Det är viktigt att alltid titta på pumpens pumpkurva och där se var det blir för tryck i förhållande till flöde med just dina parametrar

Vår pump AGA 100 från Ebara, en av Europas största tillverkare, tillsammans med ett tryckkärl med membran i stället för luftblåsa parat med en digital tryckströmbrytare håller inte bara kontroll på när pumpen skall starta och stoppa, utan räknar även antal start och stopp per timme på pumpen. Om en pump får för många start/stopp per timme så slits pumpen onödigt mycket.

Dessa 3 produkter tillsammans bildar en så driftsäker produkt att vi kan lämna hela 5 års garanti.

Vår pumpautomat med 5 års garanti är väl lämpad för mindre villor och normala fritidshus. Den digitala tryckströmställaren är förprogrammerad för normaldrift, men går givetvis på ett enkelt sätt att ändra värden på så det passar just din applikation.

Vårt motto är rätt pump på rätt plats. Vill du ha hjälp med att välja rätt pump för din villa eller fritidshus? Kontakta Comfort. Eller handla direkt via vår e-handel.

Relaterade produkter